Un bărbat a fost prins în Aeroport cu 10 kilograme de bijuterii asupra lui

marți, 07 mai 2019, 11:40
1 MIN
 Un bărbat a fost prins în Aeroport cu 10 kilograme de bijuterii asupra lui

Peste 10 kilograme de bijuterii de aur au găsit poliţiştii de frontieră ascunse în bagajele unui cetăţean chinez, pe Aeroportul Cluj-Napoca. Cetăţeanul chinez le-a spus poliţiştilor că a cumpărat bijuteriile din diferite târguri de antichităţi.

Potrivit Poliţiei de Frontieră, un cetăţean chinez în vârstă de 32 de ani s-a prezentat luni, la Aeroportul Cluj-Napoca, pe sensul de ieşire din ţară, călătorind pe ruta Cluj-Munchen-Beijing. Lucrătorii Brigăzii Antitero au informat că au suspiciuni cu privire la bagajele cetăţeanului chinez, astfel că poliţiştii de frontieră şi lucrătorii vamali le-au verificat şi au găsit mai multe obiecte vechi şi bijuterii din metal alb (cercei, inele, brăţări), susceptibile a fi din argint, în greutate totală de 10.737 grame.

Cetăţeanul chinez a declarat că le-a achiziţionat de la diverse persoane din diferite târguri de antichităţi. Întreaga cantitate bunuri a fost reţinută de către autoritatea vamală, urmând a fi predată Trezoreriei Cluj şi Direcţiei Judeţene pentru Cultură şi Patrimoniu Naţional Cluj în vederea evaluării şi expertizării.

Comentarii