Un biciclist beat mangă, coborând în viteză Buciumul, s-a izbit violent de o mașină

sâmbătă, 12 mai 2018, 21:30
1 MIN

Mai nou, la Iași cicliștii au început să circule beți mangă și fără echipamente complete. Spre exemplu, sâmbătă seara, în jurul orei 22:00, un biciclist care cobora Buciumul în viteză și care consumase băuturi alcoolice s-a izbit violent de o mașină care ieșea din incinta unui complex.

Ciclistul ajunsese în apropierea Casei Lebăda și complexului Phoenix. Din incinta acelui complex ieșea un Volkswagen care ar fi trebuit să-i acorde prioritate biciclistului, dar care nu l-a observat la timp, acesta lovindu-se puternic de partea laterală a mașinii. Șoferul a spus că bărbatul care venea din stânga lui nu avea lumini de semnalizare și că era imposibil să-l vadă.

La locul accidentului a venit un echipaj de Poliție care l-a testat pe ciclist, ieșind o concentrație de 0,66 mg/litru alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a mărturisit că a băut 1 litru și jumătate de bere.

După un mic scandal cu proprietarul mașinii, biciclistul a fost dus la sediul Poliției Rutiere pentru declarații. El avea niște zgârieturi, dar a refuzat să meargă la spital pentru îngrijiri.

Comentarii