Un cunoscut jurnalist a comandat AI să-i facă o imagine patriotică de Ziua Națională, apoi i-a cerut „mai patriotică” de 15 ori. Iată ce a iesit!

vineri, 01 decembrie 2023, 12:15
1 MIN
 Un cunoscut jurnalist a comandat AI să-i facă o imagine patriotică de Ziua Națională, apoi i-a cerut „mai patriotică” de 15 ori. Iată ce a iesit!

Jurnalistul Marius Comper i-a ”comandat” AI să-i facă o poză patriotică cu imaginea Romîniei.

AI s-a conformat și i-a făcut mai mult de 10 ”poze patriotice”

După publicarea imaginilor, internauții nu au întârziat să comenteze. Linia generală este că imaginile par comuniste, foarte apropiate de liniile rusești.

Ceausescu facea din astea fara Ai.

În ce-s îmbrăcați patrioții ăștia, frățioare?

Am mai spus-o, parcă este o imagine din revistele Martorii lui Iehova!

Costumatiile sunt un pic rusesti! 

Manifestarile artistice – ce 23 August dragut!

AI, AI, aïe-aïe-aïe!

Foarte deștept AI-ul, nici măcar steagul nu îl nimerește. În ritmul ăsta, singurul mod în care va ajunge să ne conducă ar fi să se angajeze în aparatul bugetar.

AI-ul asta nici portul popular nu-l știe. A pierdut total imaginea identității romanesti. Ca orice mașinărie, ce-i dai, aia face. A fost alimentata cu nimic, a produs nimic.

Costume rusești?!? O ști ceva ???

Da, mai lipsesc cel mai iubit fiu al poporului și cu nevasta-sa ! Pai, asa ceva se desena și pe vremea aia. În plus, erau și ei acolo. Înainte era mai bine !
Se iau 2 parti China, 2 parti Rusia, se adaugă tricolor după gust, se omogenizează până când devine suficient de grețos.

Mai multe imagini, pe pagina de facebook Marius Comper

Comentarii