Un descreierat recidivist a luat o fetiţă de pe stradă şi a violat-o cu degetul

joi, 01 noiembrie 2018, 02:50
2 MIN
 Un descreierat recidivist a luat o fetiţă de pe stradă şi a violat-o cu degetul

Grozăvia s-a întâmplat într-o casă părăsită. Poliţia l-a scos din mâinile oamenilor, care îi administraseră o bătaie. Bestia era eliberată în martie din închisoare, condamnat fiind pentru tâlhărirea a două femei în vârstă.

Un puşcăriaş abia eliberat din închisoare a violat cu degetul o fetiţă în vârstă de şase ani, într-o casă părăsită. Fapta abominabilă a avut loc vinerea trecută, în jurul orei 12, în satul Buznea, din comuna Ion Neculce. După câteva ore, individul a fost prins de către săteni care i-au aplicat o corecţie fizică, violatorul fiind scos din mâinile oamenilor de către poliţişti. Fetiţa fusese trimisă de către mama ei la magazinul sătesc. Violatorul se numeşte Daniel Luca, în vârstă de 26 de ani. Acesta a fost eliberat din puşcărie prin luna martie a acestui an după ce a executat închisoare pentru că a tâlhărit două femei în vârstă din satul Buznea.

A intrat peste ele, le-a bătut şi le-a furat banii. După ce a fost eliberat din închisoare anul acesta, Luca nu s-a apucat de muncă, după cum spun vecinii acestuia, ci să se drogheze cu prenadez. Prin vara acestuia an, a reuşit să fure un motoscuter de la un vecin, însă nu a păţit nimic după acest furt, chiar dacă fusese eliberat condiţionat. Vinerea trecută, în jurul orei 12 tânărul a observat o fetiţă, în apropierea unui magazine sătesc.

“Magazinul era situat în mijlocul satului. Fetiţa fusese trimisă de către mamă la magazin şi el a observat-o. A luat-o pur şi simplu şi a dus-o într-o casă părăsită din apropiere. Acolo a violat-o cu degetul până a fost văzut de un vecin care locuia în apropiere. Acesta a strigat la el, iar el a fugit imediat. Fetiţei îi fusese smuls un cercel din ureche”, a spus unul dintre săteni. Tot vecinul respectiv a sunat la 112, iar fetiţa a fost transportată la spital. Între timp, Luca s-a ascuns într-o altă casă aflată în construcţie, în subsol. În acelaşi timp, el era căutat de către fraţii, părinţii fetiţei şi săteni, pe câmpurile din jurul satului. În jurul orei 19, un localnic l-a observat pe tânăr la subsolul casei şi a chemat sătenii. Aceştia l-au prins, l-au bătut bine, apoi au chemat poliţia. “A fost prins în jurul orei 19, era întuneric afară. Era drogat cu aurolac. Nu a spus nimic poliţiei”, a arătat un alt vecin. Daniel Luca a fost arestat pentru 30 de zile pentru infracţiunile de viol şi tâlhărie. 

 

 

Comentarii