Un milionar a cumpărat o echipă de fotbal ca să-și trimită copilul pe teren. Niciun antrenor nu îl voia pentru că are peste 120de kg

joi, 20 mai 2021, 20:10
1 MIN
 Un milionar a cumpărat o echipă de fotbal ca să-și trimită copilul pe teren. Niciun antrenor nu îl voia pentru că are peste 120de kg

Fază amuzantă în liga a doua din China, acolo unde un milionar excentric a cumpărat clubul Zib Cuju, și l-a forțat pe antrenorul echipei să îl bage în teren pe fiul său. Acesta cântărește 126 de kilograme și nu jucase vreun meci în "carieră", deși are 35 de ani.
 

Zib Cuju e un nume necunoscut pentru Europa. Totuși, la acest club evoluează Joao Pedro, fost fotbalist de la Everton, care a luat drumul Asiei încă din 2019, motivat de salariile excelente oferite în acea zonă a lumii.


De curând, clubul Zib Cuju a fost preluat de He Shihua, un milionar excentric. Odată sosit la echipă, noul patron a luat mai multe decizii controversate, ultima făcându-l celebru în toată lumea. Noul acționar majoritar l-a forțat pe antrenorul echipei, Hongy Huang, să îl introducă pe fiul său, He Shihua Jr. Nimic ciudat, ar spune unii, doar că acesta cântărește 126 de kilograme și nu are nimic în comun cu fotbalul.

"Fotbalistul" a primit tricoul cu numărul "10" și a fost chiar desemnat să bată faze fixe, chiar dacă talentul său îl recomandă pentru orice altă meserie, dar nu cea de jucător.

Comentarii