Un nou lot de clienţi în portofoliul Veolia Energie. Licitaţie pentru racordarea la sistemul centralizat a 44 de hoteluri, şcoli, instituţii

vineri, 30 martie 2018, 01:49
1 MIN
 Un nou lot de clienţi în portofoliul Veolia Energie. Licitaţie pentru racordarea la sistemul centralizat a 44 de hoteluri, şcoli, instituţii

Primăria a lansat licitaţia pentru extinderea reţelelor termice în vederea racordării de noi consumatori la sistemul centralizat de încălzire din Copou şi Bucium, gestionat de Veolia Energie.

Contractul are o valoare de peste 17 milioane lei şi cuprinde atât partea de proiectare, cât şi pe cea de execuţie a lucrărilor. Adjudecatarul licitaţiei, fie o firmă, fie o asociere de firme, va avea la dispoziţie două luni pentru etapa de proiectare şi obţinerea tuturor avizelor şi acordurilor şi alte 20 de luni pentru procurarea de materiale/echipamente şi execuţia propriu-zisă a lucrărilor.

„Lucrările vor fi realizate prin folosire de tehnologii noi care să conducă la creşterea eficienţei energetice, în vederea livrării agentului termic la parametrii cantitativi şi calitativi solicitaţi la consumatori şi cu un impact minim asupra mediului, prin reducerea cantităţii de poluanţi“, se arată în caietul de sarcini.

Pe lista noilor consumatori se află cel puţin 44 de entităţi: hoteluri, unităţi de învăţământ, instituţii deconcentrate, universităţi, spitale şi cămine studenţeşti din zone precum Copou şi Bucium.

Comentarii