Un personaj specializat în Psihologie, uns de PNL manager public al județului

joi, 21 ianuarie 2021, 10:20
1 MIN
 Un personaj specializat în Psihologie, uns de PNL manager public al județului

Andrei Cazacu a preluat funcția de manager public al județului. Este primul administrator public numit la Consiliul Județean Iași, această poziție fiind prevăzută de Codul administrativ intrat în vigoare în a doua parte a anului 2019.

Cazacu ne-a declarat că va anunța oficial ce atribuții va avea. Potrivit legii, în baza unui contract de management, administratorul public poate îndeplini atribuții de coordonare a unor compartimente ale aparatului de specialitate sau a serviciilor publice de interes local, respectiv județean, după caz.

Originar din Piatra Neamț, Andrei Cazacu a absolvit în 2010 cursurile Facultății de Ștințe Politice și Administrative a Universității „Petre Andrei” și un master la aceeași instituție de învățământ în Psihologie politică şi leadership în administraţie.

Potrivit CV-ului, și-a început cariera ca inspector la Direcția Județeană de Sport și Tineret Iași, de unde în februarie 2014, după schisma USL, a plecat la Camera Deputaților. Aici, a fost consultant parlamentar până anul trecut.

Din noiembrie 2019 a fost consilierul ministrului Mediului, respectiv al lui Costel Alexe, până la plecarea acestuia la CJ Iași. Pentru scurt timp, a fost secretar de stat la același minister, apoi directorul Administrației Fondului de Mediu. A demisionat de la AFM săptămâna trecută.

VEDEȚI ȘI:

Aţi pariat pe tineri? Se pare că aţi pierdut. Iată ce apucături au şefii judeţului, la numai câteva luni de la preluarea posturilor!AICI

Comentarii