Un student la Informatică s-a spânzurat cu fularul pe terasa unei case. Motivul: un mister

marți, 16 ianuarie 2018, 02:49
2 MIN
 Un student la Informatică s-a spânzurat cu fularul  pe terasa unei case. Motivul: un mister

Un tânăr în vârstă de 19 ani s-a spânzurat ieri, pe terasa unei case din zona Podul de Fier, pe strada Tudor Vladimirescu.

Autorităţile au fost alertate în jurul orei 17 de către o tânără care a sunat la numărul unic 112 şi a cerut ajutor, precizând că fratele său, în vârstă de 19 ani, s-a spânzurat. Imediat, la faţa locului a fost trimis un echipaj de la Ambulanţă care a găsit la adresa indicată o tânără care încerca să resusciteze un băiat. Acesta se spânzurase cu un cordon pe care îl prelungise cu un fular, de un suport metalic care susţinea via.

„Se afla pe terasa casei, cu compresii toracice începute de către sora lui şi care au fost continuate de echipajul medical timp de 45 de minute, însă fără rezultat pozitiv. A fost constatat decesul“, a precizat Nicolai Pralea, purtătorul de cuvât al Serviciului Judeţean de Ambulanţă Iaşi. Poliţiştii nu au găsit vreun bilet de adio care ar explica gestul tânărului, însă sora acestuia va fi audiată zilele acestea pentru a se stabili împrejurările în care a avut loc suicidul. „Poliţiştii au fost sesizaţi cu privire la faptul că, în municipiul Iaşi, un tânăr s-a spânzurat. În acest caz nu sunt indicii despre săvârşirea vreunei infrac­ţiuni, iar corpul tânărului a fost transportat la Institutul de Medicină Legală pentru necropsie“, a precizat Anca Vîjiac, din cadrul Poliţiei Iaşi.

Din primele informaţii obţinute ieri de către jurnaliştii „Ziarului de Iaşi“, se pare că tânărul era student al Facultăţii de Informatică.  (A. DÎSCA, M. OLARIU)

Comentarii