Un tânăr care a mers în Buzău să se întâlnească cu iubita s-a sinucis. S-a aruncat de la etaj

joi, 07 decembrie 2023, 19:24
1 MIN
 Un tânăr care a mers în Buzău să se întâlnească cu iubita s-a sinucis. S-a aruncat de la etaj

Un tânăr în vârstă de 27 de ani şi-a pierdut viaţa, după ce s-ar fi aruncat de pe acoperişul unui bloc cu patru etaje din municipiul Buzău.

"La data de 7 decembrie, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Buzău au fost sesizaţi, prin apel 112, cu privire la faptul că un bărbat s-ar fi aruncat de pe un bloc din municipiul Buzău. La faţa locului, s-a deplasat de îndată o echipa operativă pentru verificarea celor sesizate. Din primele cercetări, poliţiştii au stabilit că este vorba de un bărbat în vârstă de 27 de ani, din Constanţa, care s-ar fi aruncat de pe acoperişul unui bloc cu patru etaje", a precizat pentru Agerpres IPJ Buzău.

Potrivit unor surse apropiate anchetei, tânărul ar fi venit din Constanţa pentru a se întâlni cu prietena sa, care lucra în municipiul Buzău. Între cei doi s-ar fi iscat un conflict spontan. După miezul nopţii, bărbatul s-ar fi aruncat de pe acoperişul blocului, anchetatorii încercând să stabilească exact motivele şi contextul care a dus la moartea acestuia.

"În urma evenimentului, bărbatul a decedat. În cauză, poliţiştii au întocmit dosar penal, urmând a se efectua şi necropsia, pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care a survenit decesul persoanei", a transmis IPJ Buzău.

Sursa: Agerpres

Comentarii