Un tânăr de 17 ani s-a urcat la volanul unei maşini a intrat în plin în două persoane şi a fugit de la locul accidentului

luni, 03 ianuarie 2022, 10:42
2 MIN
 Un tânăr de 17 ani s-a urcat la volanul unei maşini a intrat în plin în două persoane şi a fugit de la locul accidentului

Accidentul grav produs în a doua zi a noului an în Pătrăuţi a fost provocat de un tânăr în vârstă de 17 ani, care după impact a fugit pe jos, alături de un alt ocupant al maşinii. Poliţia municipiului Suceava a primit un apel de urgenţă privind accidentul rutier cu fugă de la locul faptei produs la Pătrăuţi la 12.55. Au fost alertate în regim de urgenţă toate echipajele de poliţie din zona Suceava-Dărmăneşti. Cei doi fugari au fost găsiţi în scurt timp, la o distanţă de circa 1,5 km de locul producerii accidentului.

S-a stabilit că maşina a fost condusă de un localnic în vârstă de 17 ani, Narcis Cantemir H., care luase maşina părinţilor. Tânărul a fost verificat cu etilotestul, constatându-se că nu era băut. El va avea însă de răspuns pentru mai multe infracţiuni, respectiv conducere fără permis, părăsirea locului accidentului şi vătămare corporală din culpă.

Cei doi răniţi, în vârstă de 19 ani, au ajuns în stare gravă la Spitalul Judeţean Suceava, cu multiple fracturi. Din informaţiile noastre, în stare mai gravă este bărbatul, care a fost introdus în sala de operaţie, cu leziuni grave şi multiple.

Reamintim, un autoturism scăpat de sub control a acroşat doi tineri, un băiat şi o fată, pe un drum din localitatea Pătrăuţi. Accidentul s-a produs în zona bisericii vechi din Pătrăuţi, după ce autoturismul a ieşit în afara părţii carosabile şi i-a lovit puternic pe cei doi. La faţa locului a fost solicitată intervenţia pompierilor cu o autospecială de descarcerare. De asemenea echipajele a două ambulanţe SMURD sprijiniţi de un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Judeţean Suceava au ajuns la locul accidentului şi au acordat primul ajutor celor două victime. Cei doi pietoni răniţi grav au fost preluaţi de către echipajele medicale şi transportaţi la spital, pentru îngrijiri medicale de specialitate.

SURSA: monitorulsv.ro

 

Comentarii