UPDATE – Doi tineri au intrat cu BMW-ul în spatele unei basculante. Şoferul a murit la spital

marți, 18 octombrie 2022, 22:35
2 MIN
 UPDATE – Doi tineri au intrat cu BMW-ul în spatele unei basculante. Şoferul a murit la spital

Accident rutier produs în municipiul Iași, strada Vlădiceni, podul Sf. Ioan. Un autoturism a intrat în spatele unei basculante, iar din primele informații sunt 2 victime, ambele încarcerate.

UPDATE: „Din accidentul de aseară cu BMW intrat în basculanta care staționa au fost preluate două victime: șofer, de aproximativ 20 ani, cu politraumă, încarcerat, stop cardio-respirator resuscitat, intubat oro-traheal cu ventilație mecanică și pasagerul din față dreapta, aproximativ 26 ani, încarcerat, policontuzionat, ambii dirijați la Unitatea de Primire a Urgențelor de la Spitalul Sf. Spiridon. Șoferul a mers în sala 4 chirurgie, dar era extrem de instabil, celălalt a mers la Spitalul de Neurochirurgie. Din păcate, a decedat la 7 dimineața. Avea ruptură de arteră și venă mezenterică cu hemoperitoneu masiv”, a precizat prof. dr. Diana Cimpoeșu, medic-șef UPU-SMURD.

Cititi si: Iată cine este șoferul din BMW care a murit azi noapte!

TEXT INITIAL: În scurt timp, ambele persoane de aproximativ 20 de ani au fost descarcerate. Șoferul a fost inconștient și au fost aplicate manevrele de resuscitare. Ulterior a fost intubat și preluat de către echipajul TIM și transportat la spital. Cealaltă victimă a fost evaluată medical de către echipajul de prim ajutor calificat și transportată la spital.. 

Cei doi tineri sunt din Aroneanu

Podul Sf Ioan e în zona bazei Citadin Tătarasi către Holboca

COMUNICAT IPJ: Ieri,18 octombrie a.c., în jurul orei 23.00, polițiștii rutieri au fost sesizați despre un accident rutier care a avut loc pe raza mun. Iași și s-a soldat cu victime omenești. Din cercetările efectuate la fața locului a rezultat faptul că, un autoturism ar fi intrat în coliziune cu o autoutilitară parcată.  Accidentul s-a soldat cu rănirea celor două persoane din autoturism. Ulterior, s-a constatat decesul conducătorului autoturismului. Cercetările continuă în cadrul unui dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă și ucidere din culpă.

Comentarii