UPDATE – Un șofer cum altul nu-i. A primit patru amenzi dintr-un foc la Iași de Revelion

vineri, 01 ianuarie 2021, 19:15
2 MIN
 UPDATE – Un șofer cum altul nu-i. A primit patru amenzi dintr-un foc la Iași de Revelion

UPDATEConducatorul auto nu a acordat prioritate de trecere unei ambulanțe avand semnalele acustice si luminoase in functiune(580 lei sanctiune si retinere permos). Acesta nu a respectat indicatiile politistilor rutieri (580 lei sanctiune si retinerea permisului pt 1 luna). Intrucat emana haelna alcoolica a fost testat, rezultatul foind de 0,17 mg/l alcool pur in aerul expirat ( sanctiunea de 1305 lei si retinere permis pt 90 zile). Barbatul a fost incatusat si condus la sediul poliției pentru ca tulbura ordinea publică unde a fost sanctionat si cu 1000 lei amenda conform Legii nr 61/199, arată un comunicat oficial al Poliţiei.

TEXT INITIAL: Un șofer ghinionist pe care l-a pus păcatul să treacă prin județul Iași în seara de Revelion s-a ales și cu cătușe la mâini, dar și cu patru amenzi dintr-un foc în valoare de 3.465 de lei, iar permisul îi va fi reținut pentru următoarele cinci luni.

Bărbatul este din Bârlad. El se urcase amețit la volan și a dat în Iași peste un echipaj de Poliție neiertător. Pentru că a făcut scandal și pentru că a încălcat legea, a fost pedepsit crunt. A fost nevoie să fie încătușat pentru a putea fi potolit și dus la secție, iar acolo a aflat că s-a ales cu patru amenzi.

"Conducatorul auto nu a acordat prioritate de trecere unei ambulanțe avand semnalele acustice si luminoase in functiune (580 lei sanctiune si retinere permis). Acesta nu a respectat indicatiile politistilor rutieri (580 lei sanctiune si retinerea permisului pt 1 luna). Intrucat emana halena alcoolica a fost testat, rezultatul fiind de 0,17 mg/l alcool pur in aerul expirat (sanctiunea de 1305 lei si retinere permis pt 90 zile). Barbatul a fost incatusat si condus la sediul poliției pentru ca tulbura ordinea publică unde a fost sanctionat si cu 1000 lei amenda conform Legii nr 61/1991", au transmis reprezentanții Poliției.

Aflați amănunte despre caz de AICI.

Comentarii