IMAGINI: Șofer încătușat la Iași în seara de Revelion! Vedeți momentul prinderii

joi, 31 decembrie 2020, 18:31
2 MIN

Un șofer a avut un sfârșit de an memorabil. În seara de Revelion, în jurul orei 17:30, el a fost încătușat de polițiști în județul Iași!

UPDATE

Șoferul a primit sancțiuni în valoare de 3.465 de lei, iar permisul îi va fi reținut pentru următoarele cinci luni.

"Conducatorul auto nu a acordat prioritate de trecere unei ambulanțe avand semnalele acustice si luminoase in functiune (580 lei sanctiune si retinere permis). Acesta nu a respectat indicatiile politistilor rutieri (580 lei sanctiune si retinerea permisului pt 1 luna). Intrucat emana halena alcoolica a fost testat, rezultatul fiind de 0,17 mg/l alcool pur in aerul expirat (sanctiunea de 1305 lei si retinere permis pt 90 zile). Barbatul a fost incatusat si condus la sediul poliției pentru ca tulbura ordinea publică unde a fost sanctionat si cu 1000 lei amenda conform Legii nr 61/1991", au transmis reprezentanții Poliției.

TEXT INIȚIAL

Tânărul din Bârlad se urcase un pic "aghezmuit" la volan. Din nefericire pentru el, dar spre binele celorlalți participanți la trafic, a fost prins în Iași. S-a dat singur de gol după ce s-a luat la harță cu oamenii legii care îi făcuseră semn să aștepte trecerea unei Ambulanțe.

Individul a început scandalul, iar polițiștii de la Serviciul Rutier Iași l-au pus să sufle în etilotest. Acesta a refuzat, iar agenții n-au ezitat și i-au pus cătușele la mâini pentru a-l putea duce la sediu.

După ce a fost urcat în mașină, tânărul s-a răzgândit și a acceptat să fie testat, sperând să scape ușor. Alcoolemia într-adevăr nu era mare, 0,17 mg/litru alcool pur în aerul expirat, însă el s-a ales cu dosar penal pentru ultraj și și-a petrecut seara de Anul Nou dând declarații la Poliție.

Comentarii