Va fi liber şi pe 31 mai? Ce spune Raluca Turcan despre această variantă

sâmbătă, 22 mai 2021, 14:56
1 MIN
 Va fi liber şi pe 31 mai? Ce spune Raluca Turcan despre această variantă

Românii care vor să fie liberi şi luni, 31 mai, înainte de Ziua Copilului, 1 iunie, când va fi liber prin lege, îşi pot lua o zi de concediu, spune ministrul Muncii, Raluca Turcan. Turcan a fost întrebată, sâmbătă, dacă în acest an va fi acordată o zi liberă şi luni, 31 mai, pentru a face "punte" între weekend şi 1 iunie, care va fi marţi, şi este zi liberă prin lege.

"Discuţia este mai un pic mai delicată. Eu ştiu că multă lume şi-ar dori să existe această punte. Pe de altă parte, pot să îşi ia o zi de concediu. Există varianta legală de a-ţi lua o zi de concediu pentru a crea această punte.

Pentru industria turismului probabil că ar prinde foarte bine să poată oamenii să beneficieze de câteva zile libere, să acceseze serviciile turistice, dar varianta cea mai bună este aceasta de a-ţi lua o zi de concediu.

Nu am discutat lucrul acesta (n.r. – ca guvernul să decidă să fie liberă zi ziua de luni, 31 mai). Punctul meu de vedere este că aceasta e varianta cea mai bună, să îţi iei o zi de concediu", a afirmat Raluca Turcan.

SURSA: hotnews.ro

Comentarii