Eveniment

Valea Lupului e în straie de sărbătoare! (P)

sâmbătă, 08 octombrie 2022, 13:00
2 MIN

Weekendul acesta, la doar 10 minute de centrul Iașiului, sunteți așteptați să sărbătoriți Ziua Recoltei, un eveniment organizat din inițiativa dezvoltatorilor imobiliari Atrium Garden.

Încă de la momentul fondării conceptului imobiliar, Atrium Garden s-a bucurat de popularitate în rândul familiilor la început de drum, care și-au ales locuințe moderne, într-o zonă liniștită, la doar câțiva kilometri de centrului marelui nostru oraș. 

Pe Strada Garoafei, nr. 45 s-a format o adevărată comunitate, iar evenimentele organizate de-a lungul timpului au fost dedicate comunicării și interacțiunilor de calitate între membrii comunității. 

Începând de mâine, Atrium Garden își deschide porțile pentru toți ieșenii. Aceștia sunt așteptați la Ziua Recoltei, unde vor putea să se bucure de produse autentice, gustoase și realizate de către producătorii locali. 

La târgul organizat aveți șansa să testați și să vă achiziționați pentru cămară produse precum miere de albine, dulceață, zacuscă și multe alte bunătăți. Mai mult decât atât, veți putea face și o degustare de plăcinte moldovenești, ca la mama acasă. 

Ne-am dorit să marcăm sosirea toamnei printr-un eveniment care să ne aducă, așa cum se întâmplă de fiecare dată, împreună. Comunitatea pe care am creat-o la Atrium Garden este cartea noastră de vizită și ne mândrim cu faptul că putem organiza astfel de evenimente pentru toți locuitorii Iașiului.
Producătorii locali sunt oameni pe care ii apreciem si care merită aprecierea celor din jur pentru micile afaceri de succes pe care le conduc. Ne dorim ca fiecare dintre cei care vor sosi la târg să “guste” din autenticitatea plaiului moldovenesc, să zâmbească și să petreacă alături de noi o zi deosebită
” au declarat dezvoltatorii Atrium Garden.

Evenimentul se desfășoară mâine, 08 Octombrie, între orele 11.00 – 19.00.

Comentarii