Vasile Miriuţă pleacă de la FC Hermannstadt

duminică, 09 iunie 2019, 11:37
1 MIN
 Vasile Miriuţă pleacă de la FC Hermannstadt

Vasile Miriuţă ar fi semnat cu formaţia maghiară Kisvarda, anunţă transilvaniareporter.ro. Din câte se pare, contractul s-a parafat în cursul acestei săptămâni, înaintea barajului pe care FC Hermannstadt trebuie să îl susţină în faţa lui U Cluj.

Miriuţă şi-a exprimat nemulţumirile şi după ultima etapă din play-out-ul Ligii 1 Betano, când a învins Dunărea Călăraşi, la ultima fază, şi a a ajuns astfel la meciul de rămânere în prima ligă, împotriva echipei cu U Cluj. ”Multă lume nu ştie. Ai condiţii de liga a patra şi vrei să rămâi în Liga 1. E o minune că mai jucăm încă barajul. Vor fi două meciuri extrem de grele la baraj. U Cluj e o echipă cu tradiţie, chiar am mulţi prieteni la U. Le-am şi zis că era mai bine pentru ei să fi promovat direct. Vor fi două meciuri extraordinar de grele”, spunea Miriuţă, după partida cu trupa lui Dan Alexa.

Kisvarda a terminat pe locul 9 campionatul, la 4 puncte de ultimul loc care duce în liga a doua. La gruparea maghiară sunt legitimaţi 4 jucători români, Mihai Mincă, Gicu Grozav şi Sergiu Negruţ. În momentul de faţă, Kisvarda este antrenată de Dajka Laszlo, care a preluat conducerea băncii tehnice la începutul stagiunii recent încheiate. Potrivit Transfermarkt, înţelegerea este scadentă pe 30 iunie 2019.

Comentarii