COMUNICAT DE PRESA

Veolia Energie anunţă demararea manevrelor de pornire a sezonului de încălzire 2020 – 2021

marți, 20 octombrie 2020, 12:05
1 MIN
 Veolia Energie anunţă demararea manevrelor de pornire a sezonului de încălzire 2020 – 2021

După analiza temperaturilor înregistrate în ultimele nopţi şi a previziunilor meteorologice pentru următoarele zile, Veolia Energie Iaşi anunţă derularea manevrelor de pornire a sezonului de încălzire 2020-2021 în zilele de marti şi miercuri, respectiv 20-21 octombrie, în urma întrunirii condiţiilor prevăzute de Lege în acest sens (articolul 117 din Hotărârea de Guvern Hotărârea de Guvern 425/1994, când temperatura medie exterioara in intervalul orar 20:00 – 06:00, timp de trei zile consecutive este mai mică de zece grade Celsius).

 

Ca de obicei, vom lucra în regim de permanenţă, 24/24 ore, cu echipe suplimentare dedicate intervenţiilor de urgenţă, în cazul apariţiei unor avarii la instalaţiile interioare ale clienţilor.

Toate punctele şi modulele termice exploatate de Veolia funcţionează automat şi încep să furnizeze încălzire în momentul în care temperatura exterioară coboară sub 14 grade Celsius, aşa cum este înregistrată de senzorii exteriori montaţi la fiecare punct/modul termic. Atunci când temperatura exterioară depăşeşte 14 grade, punctele şi modulele termice se opresc automat, în aşa fel încât clienţii să beneficieze de încălzire exact când este nevoie, în funcţie de temperaturile exterioare.

Până în momentul de faţă, am început furnizarea căldurii către mai mulţi clienţi racordaţi direct la magistralele de termoficare şi alimentati prin modul termic individual. Este vorba despre instituţii de învăţământ (creşe, grădiniţe, licee), instituţii sanitare, hoteluri sau sedii de birouri.

Compania rămâne la dispoziţia clienţilor săi prin Centrul de Apel non-stop, apelabil la numărul 0 800 800 123, gratuit în orice reţea fixă sau mobilă. De asemenea, alternativa de contact rămâne adresa de mail iasi@veolia.com.

Comentarii