De Business

Punem punctul pe știi

Veoneer vrea să angajeze la Iaşi câteva zeci de ingineri

joi, 02 august 2018, 01:50
2 MIN
 Veoneer vrea să angajeze la Iaşi câteva zeci de ingineri

Compania din domeniul safety electronics desprinsă din Autoliv, Veoneer, şi-a extins centrul de inginerie de aproape patru ori. În acest context, echipa locală a producătorului mondial de sisteme de siguranţă recrutează ingineri. 

Compania cu sediul în clădirile de birouri de la Palas a pornit la Iaşi de la o suprafaţă de 330 de metri pătraţi şi a ajuns la 1.200 metri pătraţi. În prezent, Veoneer are 70 de ingineri cu experienţă angajaţi la sediul din clădirea United Business Center 6, iar în perioada următoare face angajări pentru alte câteva zeci de posturi.

„Veoneer dezvoltă sisteme de siguranţă auto pentru a creşte încrederea în mobilitate. Combinăm peste 60 de ani de experienţă în domeniul siguranţei auto cu spiritul de pionierat şi curiozitate, pentru a deveni compania producătoare de tehnologii de ultimă generaţie cu cea mai puternică creştere. În sediile noastre din Timişoara şi Iaşi proiectăm şi construim hardware, software pentru Active Safety, ADAS, condus autonom, controlul sistemelor de fixare şi sisteme de frânare. Pentru noi este foarte important ca angajaţii să se simtă confortabil şi să poată lucra eficient într-un spaţiu de birouri grozav. Spaţiul de lucru trebuie să fie întotdeauna o sursă de inspiraţie şi motivaţie”, a declarat Cătălin Tanasa, directorul Veoneer România.  

Conform reprezentanţilor companiei, procesul de recrutare se orientează, cu predilecţie, spre ingineri specializaţi în dezvoltarea şi testarea sistemelor de siguranţă auto. „Inovăm la frontierele ingineriei, reunind ştiinţele fizice cu inteligenţa artificială şi învăţarea automatizată. De aceea, ne dorim să angajăm cei mai buni ingineri”, a completat directorul Veoneer. Fondată în 2018, Veoneer este o companie din industria automotive, cu peste 7.600 de angajaţi în 13 ţări din întreaga lume. 

 

 

 

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii