Advertorial

Vezi site-ul Unicorn Agency pentru a descoperi ce presupune videochatul de acasă (P)

luni, 28 noiembrie 2022, 10:36
3 MIN
 Vezi site-ul Unicorn Agency pentru a descoperi ce presupune videochatul de acasă  (P)

Videochatul este o industrie tot mai căutată în zilele noastre și este lesne de înțeles de ce. Veniturile ce pot fi câștigate aici depășesc cu mult salarul minim pe economie, iar dacă vorbim despre munca în sine, nu este atât de grea. Desigur, industria vine cu anumite cerințe specifice însă nu sunt atât de complicate. Cert este că munca este destul de flexibilă, privind programul, cât și locația de unde să se desfășoare activitatea. 

Sunt studiouri care oferă serviciul de remote, adică modelele de videochat să lucreze de acasă. Un lucru este cert, videochatul vine cu oportunități avantajoase pentru cei care doresc să își înceapă o carieră în acest segment. 

În plus, videochatul nu mai este un subiect tabu, asta pentru că opinia publică a înțeles că nu este vorba decât despre a comunica în mediul online cu membrii din alte țări. Sunt spre exemplu persoane care nu doresc să apeleze la psihologi atunci când întâmpină anumite probleme, însă preferă să comunice cu un model de videochat de la distanță. De ce? Pentru că toate aceste lucruri rămân confidențiale. 

Cu ce cerințe vine industria de videochat 

Dacă vorbim despre alte joburi, acestea cer de regulă experiență în domeniu. Ori pentru studenții care abia au ieșit de pe băncile școlii sau facultății, acest lucru este imposibil. În plus, aici vorbim oarecum despre un paradox. Atât timp cât nimeni nu angajează o persoană fără experiență aceasta nu poate fi dobândită astfel. 

Industria de videochat nu cere experiență. Sunt dispuși să ofere traininguri pentru ca modelele să învețe toate secretele ce stau la baza acestei industrii. O cerință din partea studiourilor se referă la nivelul de cunoștință a limbIi engleze. Având în vedere că la bază este comunicarea, acesta se desfășoară în limba engleză cu membrii din alte țări. Însă și aici studiourile oferă cursuri de limbă engleză angajatelor. 

Unicorn Agency, printre topurile preferințelor 

Nu în toate orașele din țară există studiouri de videochat, însă acest lucru nu este neapărat un impediment. Unicorn Agency spre exemplu oferă modelelor posibilitatea de a lucra și de acasă indiferent de orașul în care se află – vezi site-ul Unicorn Agency pentru aceste detalii. 

Este unul din serviciile pe care modelele le caută. În plus, programul de muncă este unul destul de flexibil, chiar dacă presupune o organizare ca și în cadrul muncii într-un studio. 

Cerințele pentru a lucra însă de acasă sunt puțin diferite. Modelele pentru început trebuie să investească în câteva echipamente de ultimă generație pentru ca rezultatele să fie excelente. Aici vorbim despre calculator, lumini, microfon, cameră.

În plus și decorul din cameră este un element extrem de important. Camera trebuie să fie aranjată cu bun gust, asta pentru că un decor cât mai frumos pe fundal, vine și cu câștiguri mult mai mari. 

Cert este că Unicorn Agency oferă în permanență suport modelelelor care lucrează de acasă. 

Așadar, poți să vezi ce presupune videochatul de acasa accesând pagina celor de la Unicorn Agency. Au o secțiune special dedicată acestui subiect.

Date de contact:

hello@unicornagency.ro

Comentarii