Victoraş, fiul milionarului Viorel Micula, s-a ales cu dosar penal după ce a şicanat şi urmărit un alt participant la trafic

marți, 20 octombrie 2020, 11:55
2 MIN
 Victoraş, fiul milionarului Viorel Micula, s-a ales cu dosar penal după ce a şicanat şi urmărit un alt participant la trafic

Victor Micula, fiul lui Viorel Micula, unul dintre patronii de la European Drinks, a fost pus sub urmărire penală de Parchetul Bihor, alături de patru poliţişti din Oradea, potrivit unui răspuns al Parchetului Tribunalului Bihor către G4media.ro. În noiembrie 2018, Victoraş Micula le-ar fi atras atenţia unor poliţişti că un rival s-a urcat la volan după ce a băut. Poliţiştii l-au prins în flagrant pe rival, iar la percheziţionarea corporală a acestuia ar fi participat şi Victoraş Micula, îmbrăcat în poliţist, cu cagulă pe faţă.

”În noaptea de 16/17 noiembrie 2018, agentul de poliţie Vaida Ovidiu, cu ocazia întreprinderii unei acţiuni poliţieneşti de constatare în flagrant a unei posibile infracţiuni săvârşite de o persoană de sex masculin (conducerea unui autoturism sub influenţa alcoolului sau altor substanţe), i-a oferit lui Micula Victor spre purtare geaca sa de serviciu, cu culoare verde fosforescentă, avea pe braţ emblema ”Poliţia Română”, precum şi o cagulă, pentru ca acesta din urmă să nu fie recunoscut de persoana reclamată şi să i se creeze astfel aparenţa că este poliţist, de natură a justifica prezenţa sa la faţa locului, pe care Micula Victor le-a folosit cu ocazia acelui eveniment, creând convingerea celor prezenţi la faţa locului că este lucrător de poliţie, după care a efectuat în acea noapte mai multe activităţi specifice unui lucrător de poliţie (percheziţie corporală, percheziţie autovehicul, asistare la toată activitatea de constatare a infracţiunii, însoţire persoană cercetată la spital pentru recoltare de probe biologice, etc), cu permisiunea agentului de poliţie Vaida Ovidiu”, se arată în răspunsul Parchetului Bihor către G4media.ro.

Potrivit unor surse din poliţie, în noaptea de 28 spre 29 martie 2018, venind de la Băile Felix către Oradea, Victoraş Micula, aflat la volanul unui Mercedes cu iubita şi prietenii lui, l-ar fi şicanat în trafic pe un bărbat care conducea un Opel. Victima a fost urmărită de Micula şi s-a refugiat într-o benzinărie unde a fost prinsă de agresor, care a început să îi lovească maşina.

Şoferul Opelului ar fi sunat la 112 ca să reclame agresiunea, apoi ar fi reuşit să scape de urmărirea lui Micula junior. Acesta a apelat la un prieten poliţist şi au plecat împreună să îl caute pe şoferul Opelului, noaptea prin oraş. Cum nu l-au mai găsit, Victoraş Micula a mers la sediul Poliţiei unde i s-a permis accesul în zona restricţionată a Biroului Supravegheri Video şi a accesat ilegal bazele de date ale MAI pentru a căuta informaţii despre şoferul Opelului.

Cititi materialul integral pe G4MEDIA

Comentarii