(VIDEO) Astăzi, şedinţă extraordinară de CL pentru Centură

joi, 10 octombrie 2019, 01:50
1 MIN
 (VIDEO) Astăzi, şedinţă extraordinară de CL pentru Centură

Pentru cei aproape 7 km de şosea pe traseul Rond Vechi CUG – bd. Poitiers – str. Trei Fântâni urmează să fie alocată suma de 150.000 de lei pentru elaborarea de studii tehnice şi de fezabilitate pentru relocarea/ protejarea/ mutarea reţelelor de utilităţi de pe acest traseu.

VEZI MAI JOS VIDEO:

În ajunul şedinţei extraordinare de astăzi, Comisiile economică şi juridică ale Consiliului Local Municipal Iaşi au primit pentru avizare (sau respingere) proiectul de hotărâre privind transmiterea din domeniul public al oraşului şi administrarea CLM către Ministerul Transporturilor a unor sectoare de drum „în vederea realizării investiţiei «Varianta de ocolire a Municipiului Iaşi»-etapa I-Varianta Sud Obiect 3-Varianta trafic greu“. Primarul îşi ţine astfel promisiunea făcută alaltăieri la întâlnirea cu reprezentanţii ministerului şi ai furnizorilor de utilităţi, legată de implicarea în proiectul construirii celor aproape 7 km de şosea ocolitoare pe traseul Rond Vechi CUG – bd. Poitiers – str. Trei Fântâni. Urmează să fie alocată suma de 150.000 de lei pentru elaborarea de studii tehnice şi de fezabilitate pentru relocarea/ protejarea/ mutarea reţelelor de utilităţi de pe acest traseu. O sumă egală va fi prevăzută în acelaşi scop pentru anul viitor.

Consilierii se vor pronunţa astăzi şi asupra anulării majorărilor de întârziere pentru obligaţiile bugetare principale restante la 31 decembrie 2018 datorate bugetului local, în condiţiile OG nr. 6/2019 privind instituirea unor facilităţi fiscale.

Comentarii