VIDEO Ciocnire în trafic BMW-autobuz, varianta de Vaslui. S-au împărțit pumni și bâte

miercuri, 08 ianuarie 2020, 12:24
1 MIN
 VIDEO Ciocnire în trafic BMW-autobuz, varianta de Vaslui. S-au împărțit pumni și bâte

Un nou conflict în trafic, asemănător celui din București, a avut loc în Vaslui,  între un șofer al unui BMW și cel al unui autobuz, în Vaslui. Cei doi bărbați s-au luat la bătaie. Momentul a fost filmat. 

 Încă de la plecare, şoferul BMW-ului a început să-l şicaneze pe conducătorul autobuzului, circulând în zig-zag în faţa acestuia şi frânând de mai multe ori.

Tânărul susţine că autobuzul ar fi plecat din staţie fără a semnaliza, punându-l în situaţia de a intra pe contrasens pentru a evita un accident.

După câteva sute de metri de şicanare, în prima intersecţie, tânărul de la volanul autoturismului BMW a oprit maşina în sensul giratoriu, brusc, în faţa autobuzului şi a început să gesticuleze.

Conducerea societăţii Transurb, al cărei angajat este şoferul de autobuz, consideră incidentul ca fiind unul regretabil şi aşteaptă ca poliţia să ia măsuri. Potrivit acesteia, şoferul de autobuz a fost atacat fără motiv. „Incidentul a avut loc după ce conducătorul autoturismului l-a şicanat în trafic pe soferul nostru din statia Transurb pânã în staţia de lângă OMV. Acolo, agresorul l-a lovit pe şoferul de pe autobuz fără niciun motiv. Colegul nostru a sunat la 112 si a anuntat politia. E un incident regretabil, pe care sperăm că poliţia îl va soluţiona”, a declarat Mariana Plăcintă, directorul executiv al Transurb Vaslui.

Sursa: vremeanoua

Comentarii