(VIDEO) Dragnea, mai ceva decât Ceauşescu: Vom apăra suveranitatea României inclusiv prin lege

sâmbătă, 10 martie 2018, 13:14
1 MIN
 (VIDEO) Dragnea, mai ceva decât  Ceauşescu: Vom apăra suveranitatea României inclusiv prin lege

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a afirmat, sâmbătă, la Congresul extraordinar al PSD, că defăimarea propriei ţări este o faptă foarte gravă, care expune România la riscuri, iar PSD va apăra suveranitatea statului, inclusiv printr-o lege.

România este un stat suveran, aşa scrie în Constituţie. Să nu uităm asta. Atunci când oameni politici, şefi de instituţii, voci cunoscute ale societăţii îşi sabotează cu bună ştiinţă ţara, (…) în aceste situaţii pierdem suveranitate, independenţă, demnitate, respect şi nu câştigăm nimic. Defăimarea propriei ţări este o faptă foarte gravă, care expune România la riscuri, la sancţiuni, la întârzieri şi la pierderea unor avantaje”, a afirmat Liviu Dragnea.

Liderul PSD a susţinut că ”atacul asupra propriei ţări este o insultă la adresa românilor şi trebuie să înceteze”. Liviu Dragnea a ţinut să precizeze că PSD va apăra suveranitatea ţării, inclusiv prin lege: ”Suveranitatea României este mai preţioasă decât orice luptă internă pentru putere, decât orice mic interes local şi de aceea este nevoie să o protejăm şi o vom proteja prin legi explicite, dezbătute şi votate în Parlament”.

Comentarii