VIDEO EXCLUSIV: Momentul în care un tânăr cu faţa acoperită sparge un magazin din Păcurari

marți, 21 iulie 2020, 11:12
1 MIN
 VIDEO EXCLUSIV: Momentul în care un tânăr cu faţa acoperită sparge un magazin din Păcurari

Un magazin mixt din Păcurari, zona Moara de Foc, a fost prădat la puţin timp după miezul nopţii. Un clip video obţinut de „Ziarul de Iaşi” arată tupeul cu care infractorul a acţionat: a intrat în magazin forţând un geam al magazinului care se află chiar la strada mare. Din filmări se poate observa că este vorba despre un tânăr în jurul vârstei de 30 de ani. Pătrunderea individului în magazin poate fi observată după secunda 00:45 din video.

Infractorul, cu faţa acoperită, a pătruns în magazin unde a zăbovit circa 6-7 minute, timp în care a sustras bunuri în valoare de peste 6.000 lei. El a sustras în special pachete de ţigări, bani din „casă” şi preparate din carne. Poliţia a deschis o anchetă în acest caz, sesizată de către proprietarul magazinului mixt. Proprietarul magazinului ne-a declarat că speră ca poliţiştii să-l identifice cât mai repede pe infractor.

Furtul s-a petrecut puţin după miezul nopţii (în noaptea de duminică spre luni). Camerele din interiorul magazinului au surprins toate gesturile făcute de infractor. Având în vedere că tânărul avea faţa acoperită este un semn că acesta cunoştea faptul că în interior se află camere de luat de vederi.

Orice persoană care are poate dezvălui identitatea tânărului este rugată să apeleze la cea mai apropiată secţie de poliţie. Între timp, în zilele următoare, este foarte posibil să mai apară imagini cu acesta întrucât zona este bine deservită de către camere video la alte magazine din imediata apropiere.

Comentarii