VIDEO: Ieşeanul Alex Maxim s-a calificat în finala Vocea României 2023

sâmbătă, 09 decembrie 2023, 09:00
3 MIN
 VIDEO: Ieşeanul Alex Maxim s-a calificat în finala Vocea României 2023

Tânărul artist Alex Maxim din Iaşi s-a calificat în finala Vocea României 2023.

Vineri seara, la sfârşitul semifinalei LIVE Vocea României 2023, au fost desemnaţi, în urma voturilor publicului, cei patru concurenţi care se vor lupta în finală pentru marele premiu de 100.000 de euro şi trofeul Vocea României. Dintre cei opt concurenţi care au urcat pe scenă şi au încântat publicul cu prestaţiile lor, atât individual, cât şi alături de antrenori, au mai rămas doar patru. Ei sunt: echipa Irina Rimes – VLAD MUSTA, echipa Tudor Chirilă – ALEXANDRA CĂPITĂNESCU, echipa Smiley – ALEX MAXIM, echipa Theo Rose & Horia Brenciu – MELISA ANTONESI.

Ce au spus antrenorii despre Alex Maxim

„Aș plăti mulți bani ca să pot fi în locul tău, e o experiență. Ești special, ai o abilitate de a te bucura”, a comentat Irina Rimes „Alex, ești foarte bun”, a spus Horia Brenciu, lăudându-i vocea și mișcările scenice. „Ești balsam pentru suflet, te-aș asculta încontinuu”, a spus Theo Rose. 

„Sunt norocos. Am avut șansa să descopăr niște lucruri noi. Bucuria asta de a decoperi, cu fiecare live, repetiții…el la fiecare repetiție mai vine cu ceva. El, în funcție de public, își schimbă starea. El trăiește ceea ce cântă. Ești special cu totul”, a adăugat Smiley. 

Cine este ieşeanul Alex Maxim

Alex Maxim are 29 de ani şi vine din Iaşi. Tânărul lucrează în prezent în domeniul muzical, ca solist vocal, dar şi inginer de sunet. Deşi era încrezător în vocea lui, nu se aştepta să întoarcă atâtea scaune în audiţii. El face parte din echipa antrenorului Smiley. Tânărul dezvăluia la începutul show-ului că moşteneste talentul muzical de la tatăl lui, Cătălin Maxim, care cânta, în trecut, alături de diferite trupe. Încă de la 12 ani, Alex Maxim îşi însoţea tatăl pe la evenimente. „Mă simt binecuvântat că am primit acest talent. Pe o scenă atât de mare, precum Vocea României, nu cred că am cântat, mai ales că tot ce se întâmplă aici este magic. Pur şi simplu mi-am dorit prea mult să fiu aici”, mărturisea tânărul.

Vocea României 2022: Doi ieşeni au fost pe primele două locuri

În 2022, ieşeanul Iulian Nunucă a câştigat trofeul “Vocea României” şi premiul de 100.000 de euro. Atunci, pe locul doi s-a situat Andra Botez, o profesoară de muzică din municipiul Iaşi. Nunucă a făcut parte din echipa lui Tudor Chirilă. El a mărturisit că pentru o perioadă scurtă Andra Botez i-a fost profesoară de canto. În momentul înmânării premiului, pe scenă, alături de Iulian a urcat mama lui. Botez a făcut parte din echipa Irinei Rimes.

Cine este Iulian Nunucă?

Tânărul provine dintr-o familie de lăutari. Bunicul şi tatăl său sunt renumiţi în acest domeniu, iar el a moştenit, la rândul lui, talentul muzical. Şi-a dorit dintotdeauna să ajungă şi el un cântăreţ cunoscut. „M-am regăsit în muzica pop, clasică, dar n-aş putea să spun că sunt diferit, până la urmă sunt ţigan şi nu fug de asta, mă mândresc cu toată inima că sunt ţigan! Sunt diferit prin faptul că am ales să fac altceva decât ceea ce ei şi-au propus', a declarat el la Pro TV. Tânărul mai are şi o soră, dar şi un frate mai mic, pe care i-a prezentat într-o postare de pe contul lui personal de Instagram. Iulian a fost prezent şi în 2016 in finala unei alte emisiuni-concurs „Next Star”, de pe Antena 1.

 

 

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii