VIDEO: Inconştientul cu Audi, căutat de Poliţia Rutieră

miercuri, 24 aprilie 2019, 01:50
1 MIN
 VIDEO: Inconştientul cu Audi, căutat de Poliţia Rutieră

Acesta a fost filmat făcând o depăşire „în orb“, pe linie continuă şi în curbă, cu mare viteză, punând în pericol viaţa unor oameni nevinovaţi.

Inconştientul cu maşină Audi care a fost pe punctul de a produce o tragedie, luni la amiază, pe drumul spre Grajduri, este căutat de Poliţia Rutieră. Poliţiştii Serviciului Rutier Iaşi s-au autosesizat în privinţa incidentului de luni la amiază în apropierea intersecţiei cu drumul spre Hadâmbu după ce un film cu manevra incredibilă şi inconştientă a acestuia a fost difuzat pe reţelele sociale din Iaşi. În jurul orei 13.30, şoferul unui autovehicul a filmat momentul în care şoferul unui Audi depăşeşte pe linie continuă „în orb“, într-o curbă fără vizibilitate, şi este pe punctul de a se izbi frontal cu un alt autoturism care cirucla pe sensul opus, tragedia fiind evitată în ultimul moment de celălalt şofer nevinovat.

Şoferul din Audi a virat înapoi pe banda lui, şi a „muşcat“ din acostament, manevra destabilizând maşina. Reprezentanţii Poliţiei au precizat că proprietarul maşinii a fost invitat la poliţie, pentru a fi identificată persoana care era la volan în acel moment. „Poliţiştii lucrează pentru identificarea şoferului şi tragerea acestuia la răspundere“, a precizat Ioana Buştiuc, din cadrul Poliţiei Iaşi. 

Comentarii