VIDEO Mexico City: O linie suspendată și vagoanele de metrou de pe ea s-au prăbușit. Cel puțin 13 oameni au murit, 70 sunt răniți

marți, 04 mai 2021, 08:23
1 MIN
 VIDEO Mexico City: O linie suspendată și vagoanele de metrou de pe ea s-au prăbușit. Cel puțin 13 oameni au murit, 70 sunt răniți

O linie suspendată a rețelei de metrou din Mexico City s-a prăbușit împreună cu vagoanele ce erau pe ea, arată imaginile postate pe rețelele de socializare.

UPDATE 09.00 Un bilanț interimar indică 13 morți și 70 de răniți.

Primarul capitalei mexicane, Claudia Sheinbaum, a anunțat imediat că se îndreaptă spre locul accidentului, iar la fața locului intervin unități medicale și de pompieri, transmite Reuters.

Potrivit primelor estimări oficiale, circa 50 de persoane au fost rănite.

Accidentul a avut loc luni noaptea, pe linia de metrou suspendată numărul 12 din Ciudad de México, între staţiile Olivos şi Tezonco. Motivul a fost surparea unei pasarele, anunţă autorităţile locale.

Imaginile distribuite de televiziunea mexicană și de rețelele sociale au arătat vagoane care atârnau în aer, în timp ce sirenele se auzeau în apropiere.

Totodată, filmările au arătat cum căile superioare ale pasajului se se prăbușeau pe mașinile care circulau pe un drum de sub metrou.

Echipajele medicale și pompierii au intervenit de urgență la fața locului pentru a acorda asistență medicală, dar și pentru a căuta posibile victime prinse sub dărâmături.

Sursa: Hotnews, Digi24

Comentarii