VIDEO: Micii și izul Epocii de Aur i-au atras ca magnetul pe ieşeni la serbarea de 1 mai

miercuri, 02 mai 2018, 01:59
1 MIN

Municipalitatea şi instituţiile din subordine au organizat ieri o serbare câmpenească la Ciric. Mii de mici au fost pregătiţi de către administraţia locală, cei mai mulţi, circa 3.000 la număr, fiind făcuţi de către angajaţii Companiei de Transport Public (CTP).

Cea mai mare parte a ieşenilor care au venit ieri pe insula de la Ciric au fost pensionari. Primăria a asigurat şi un concert de muzică populară pe o scenă amenajată în faţa insulei, dar sonorizarea a fost deficitară.

La petrecere a fost şi primarul Mihai Chirica, alături de cei doi viceprimari (Radu Botez şi Gabriel Harabagiu), precum şi de foarte mulţi reprezentanţi ai instituţiilor şi serviciilor din subordinea municipalitatea, în frunte cu directorii.

„E o serbare tradiţională, sunt oamenii muncii de la companiile care sunt în subordinea Consiliului Local, dar şi pensionari care provin din rândul oamenilor muncii de la aceste companii, oameni din cartiere, oamenii cu care ne întâlnim pe parcursul unui an întreg de fiecare dată cu grijile şi problemele lor“, a declarat primarul Mihai Chirica.

Edilul şef al Iaşului a mai spus că zona de agrement Ciric – Veneţia devine din ce în ce mai atractivă pentru companii private.

„Noi nu putem decât să rămânem un partener corect şi echidistant, depinde foarte mult de ce doresc să facă, important e să ne anunţe şi pe noi din vreme şi, desigur, să găsim soluţii cât mai bune pentru această zonă, care este din ce în ce mai frecventată, se vede foarte bine acest lucru“, a conchis primarul.

Comentarii