VIDEO Percheziții în această dimineață la Iași: afacerist bătut in club de trei indivizi UPDATE

miercuri, 12 aprilie 2023, 09:06
2 MIN
 VIDEO Percheziții în această dimineață la Iași: afacerist bătut in club de  trei indivizi UPDATE

Bătaia ar fi avut loc în weekend, la 4 dimineața. Cornel Ețcu și fiica lui ar fi fost bătuți de trei petrecăreți, în fața clubului. 

Cearta ar fi pornit în interiorul localului, între mai multe tinere, fiicele celor implicați. "Pur si simplu s-au luat de copii mei, i-au luat la bătaie , m-am băgat cum era si normal să îi apăr. Dar m-au luat toți la bătaie. Mai mult de cât atât, eu eram jos inconștient iar ei au continuat să mă lovească cu sălbăticie", ne-a spus Ețcu. Polițiștii au făcut dimineață percheziții la cei implicați.

"În dimineața zilei de 12 aprilie a.c., polițiștii Secției nr. 3 Poliție Iași au efectuat trei percheziții domiciliare într-un dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice. Din cercetări a rezultat faptul că infracțiunile ar fi fost comise la data de 09 aprilie a.c., în jurul orei 04.00, la ieșirea dintr-un club din mun. Iași, în urma unui conflict spontan. Cinci persoane, dintre care trei bărbați și două femei au fost conduse la sediul secției de Poliție pentru cercetări", ai precizat reprezentanții Poliției Iași. 

UPDATE

În baza probatoriului administrat în cauză, cele 5 persoane conduse la cercetări au fost reținute de polițiștii Secției nr. 3 Poliție pentru 24 de ore.
Acestea urmează a fi prezentate Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași cu propuneri legale.
Bărbații implicați în bătaie sunt Claudiu Petrovici, Alois Petrișor și Mihai Apostol.

Comentarii