VIDEO: Prima imagine cu delegațiile rusă și ucraineană care s-au întâlnit în Belarus. Unii în costum, alții în haine de luptă

luni, 28 februarie 2022, 14:12
1 MIN
 VIDEO: Prima imagine cu delegațiile rusă și ucraineană care s-au întâlnit în Belarus. Unii în costum, alții în haine de luptă

Analistul politic Pavel Lucescu a postat pe pagina sa de Facebook o primă imagine cu cele două delegații, rusă și ucraineană, în Belarus.

”Rușii la costum, ucrainienii ca la război”, a scris el în dreptul imaginii.

Delegaţia ucraineană este  în Belarus, unde în jurul orei 11 (ora României) vor începe negocierile cu delegaţia din Rusia.

Delegaţia ucraineană este formată din David Arakhamia – preşedintele fracţiunii Servitorul Poporului, Oleksiy Reznikov – ministrul Apărării din Ucraina, Mihail Podolyak – consilier şef al biroului preşedintelui, Andriy Kostin – prim-adjunctul şefului delegaţiei ucrainene la Grupul de contact trilateral, Rustem Umerov – ajunctul Poporului şi Mykola Tochitsky – viceministrul Afacerilor Externe al Ucrainei.

Negocierile care au loc în apropierea graniţei dintre Ucraina şi Belarus vor începe luni, în jurul orei 11, ora României, potrivit Agenţiei de stat ruse, TASS, citată de CNN.

Scopul principal al negocierilor este încetarea imediată a focului şi retragerea trupelor de pe teritoriul Ucrainei.

Comentarii