VIDEO Salvamari din Eforie atacați de turiștii furioși că nu sunt lăsați să intre în apă

miercuri, 16 august 2023, 10:10
1 MIN
 VIDEO Salvamari din Eforie atacați de turiștii furioși că nu sunt lăsați să intre în apă

Un incident șocant a avut loc ieri pe plaja din Eforie Nord marți, 15 august, unde salvamarii au fost atacați de un grup de turiști furioși, nemulțumiți de interdicția de a intra în apă.Situația a scăpat rapid de sub control, iar salvamarii au fost nevoiți să apeleze la forțele de ordine pentru a calma spiritele.

Conform informațiilor, motivul pentru care salvamarii nu permiteau accesul în apă a fost ridicarea steagului roșu, care semnala un pericol iminent de înec.Cu toate acestea, câțiva turiști s-au manifestat violent și nu au acceptat decizia, iar situația a degenerat într-o confruntare fizică, scrie ziuadeconstanta.ro.

Totul ar fi început, se pare, după ce un turist a aruncat cu o piatră într-un salvamar care se afla pe skijet. Ulterior, în încăierare au intervenit și alți turiști de pe plajă, dar și colegi ai salvamarului atacat, scrie aktual24.ro.

Autoritățile cercetează incidentul.Meteorologii au emis marți, 15 august, o atenționare cod galben de vânt, valabilă în zona litoralului, iar scăldatul a fost interzis.

Și miercuri, 16 august, marea este foarte agitată.Patru persoane au murit înecate luni, în stațiunea Mamaia.

Comentarii