(VIDEO) Şi-a înjunghiat concubina la terasa Corso. A folosit cuţitul femeii!

sâmbătă, 04 august 2018, 01:50
2 MIN

O femeie (47 ani) a fost înjunghiată aseară de fostul ei concubin (62 ani) la restaurantul Corso. Incidentul a avut loc în bucătăria localului, iar femeia a fost rănită la nivelul toracelui şi a antebraţului. Un echipaj SMURD ajuns la faţa locului a transportat-o la spital. 

Agresorul a fugit, dar, la scurt timp, a fost prins de un echipaj de poliţişti care patrula în zonă. Individul, care locuieşte în Bucium, a susţinut în faţa poliţiştilor că femeia l-a atacat cu cuţitul pe care îl folosea în bucătăria de la Corso, moment în care i-a smuls arma din mână şi a lovit-o. Martorii spun că femeia ar fi strigat la un moment dat că nu-i mai dă bani de păcănele. „Am fost anunţaţi că o femeie a fost înjunghiată de către fostul concubin cu trei lovituri de cuţit în zona toracică şi a braţelor. Suspectul a fost luat de către poliţişti şi dus la Secţia III de Poliţie, pentru audieri. În urma incidentului, victima a fost transportată la spital“, a declarat, Anca Vîjiac, purtătorul de cuvânt al IPJ Iaşi. În primă instanţă, agresorul a fost imobilizat în zona restaurantului, dar, ulterior, a fost încătuşat în parcarea de la Cinema Victoria unde ajunseseră deja echipaje de intervenţie de la Poliţia Locală. Apoi, individul a fost dus la audieri la Secţia III Poliţie.

IMAGINE AMATOR (agesorul este pus la pământ și imobilizat)

Nu este clară maniera în care forţele de ordine l-au reţinut pe individ, atât timp cât o filmare intrată în posesia „Ziarului de Iaşi“ arată o primă imobilizare în zona restaurantului, iar, ulterior, o altă filmare, a Poliţiei Locale, arată o intervenţie în forţă asupra bărbatului în parcarea de la Cinema Victoria. În ciuda insistenţelor reporterilor noştri, Poliţia Locală a refuzat aseară să pună la dispoziţie imagini de pe camerele publice de luat vederi care ar fi creat o imagine mai clară asupra momentelor reţinerii. 

IMAGINE POLITIE LOCALA (agresorul este pus din nou la pământ și încătușat)

Comentarii