VIDEO: Un șofer de TIR din Oradea și-a surprins partenera împreună cu amantul și a transmis totul LIVE pe Facebook

miercuri, 23 februarie 2022, 21:40
2 MIN
 VIDEO: Un șofer de TIR din Oradea și-a surprins partenera împreună cu amantul și a transmis totul LIVE pe Facebook

Venit mai devreme din cursă, un șofer de TIR orădean și-a surprins partenera împreună cu amantul atunci când a ajuns acasă.Supărat, acesta a scos telefonul și a transmis întâmplarea live pe rețelele de socializare, relatează BIHON.RO.

Imaginile au fost postate pe contul de Facebook al orădeanului, cu descrierea „Bravoo!!! mulțumesc pentru surpriză”.„Stai cuminte că-s live”, spune orădeanul la începutul filmulețului. Amantul partenerei sale îi dă replica: „Bă`, tu ești nebun la cap?”, moment în care orădeanul spune „da, îi foarte nebun și o să vadă și nevastă-ta filmarea asta. Tu cu nevastă-mea în casă la mine și să vedem atunci, bărbate”.

Orădeanul o întreabă apoi pe parteneră dacă ține mai mult la el (la amant -n.r.), moment în care cel din urmă îi spune să stea jos să discute.

Auzind acestea, Șandor spune pe un ton nervos „ce să discutăm, hai zi”. Amantul se arată indignat de faptul că orădeanul transmite întâmplarea pe Facebook și îi spune: „Am zis că s-a rezolvat, ce e cu prostiile astea”.

Prinsă între ciocan și nicovală, soția orădeanului spune că sună la poliție, și îi cere amantului să scoată cartela și să îi dea telefonul pentru a solicita un echipaj.

A fost momentul în care orădeanul a spus pe un ton răspicat: „Acum, o iei, îmbracă-te și tu și fata și merge la tine în noaptea asta să doarmă cu voi, cu nevastă-ta acolo frumos”, i-a mai spus orădeanul amantului, după care s-a întrerupt filmarea.

Comentarii