VIDEO Un VW a intrat ca o ghiulea pe contrasens. Un şofer s-a ferit în ultima clipă

marți, 02 februarie 2021, 02:57
2 MIN
 VIDEO Un VW a intrat ca o ghiulea pe contrasens. Un şofer s-a ferit în ultima clipă

Imaginile de pe camerele de supraveghere cu accidentul de duminică seara din faţa Spitalului Socola arată că impactul dintre cele două autoturisme implicate în coliziune a fost violent. 

Filmul accidentului arată că numai printr-un miracol nu au fost mai mulţi răniţi. De exemplu, în imagini se poate vedea cum autoturismul Volkswagen Golf 4 circulă cu rapiditate dinspre Bucium către Socola, iar la un moment dat intră pe sensul opus, iar un Logan se fereşte în ultima clipă. Următorul autoturism era un Audi, care circula chiar în spatele Loganului. Şoferul nu a mai putut să reacţioneze, iar cele două s-au izbit violent. Norocul celor din Audi, doi tineri, a fost construcţia maşinii: tabla s-a deformat în faţă, dar locul pasagerilor nu a fost atins.

Nu acelaşi lucru s-a întâmplat şi cu autoturismul Golf. Şoferul în vârstă de 60 de ani a fost prins între fiarele contorsionate, în timp ce soţia acestuia a scăpat deoarece avea centura de siguranţă, iar locul ei nu a fost afectat de coliziune, cele două maşini izbindu-se pe partea şoferilor. Ieri, şoferul din Golf se afla în comă la spital, fiindu-i afectate organe din corp. De asemenea, ieri, poliţiştii încă nu ştiau dacă şoferul se afla sub influenţa alcoolului. “Şoferul a fost transportat la spital în stare gravă şi nu a putut fi testat alcoolscopic. În schimb, i-au fost prelevate probe de sânge pentru determinarea alcoolului din organism. Şoferul din autoturismul Audi a fost testat şi nu se afla sub influenţa alcoolului”, au precizat reprezentanţii Poliţiei Iaşi.

Comentarii