VIDEO Vocea României. Mari surprize în dueluri, cine s-a calificat mai departe

sâmbătă, 02 noiembrie 2019, 09:02
3 MIN
 VIDEO Vocea României. Mari surprize în dueluri, cine s-a calificat mai departe

Prima seară a confruntărilor de la Vocea României 2019 a avut loc pe 1 noiembrie. Antrenorii au făcut primele eliminări și au ales concurenții care merg în etapa următoare a competiției vocilor.

 Cele cinci trio-uri de la Vocea României 2019 i-au adus pe scenă pe următorii concurenți:

Echipa Horia: Mălina Ciarnău & Chris Tapor & Elena Bozian
Echipa Irina: Mihaela Romilă & Lavinia Băjinaru & Bogdan Dumitraș
Echipa Smiley: Dragoș Alecsa & Daniel Tudor & Renee Santana
Echipa Tudor: Natalia Sălăgean & Dragoș Moldovan & Britta Seidner și Mădălina Horeanu & Maria Farcaș & George Aghinea

Seara a început cu echipa lui Smiley. Dragoș Alecsa, Daniel Tudor și Renee Santana au fost primii concurenți ce au urcat pe scenă, în etapa knockout-urilor. Intenția antrenorului, pe lângă crearea unor momente memorabile, a fost aceea de a-i face să aibă mai multă încredere în ei.

Renee Santana a fost prima din grup care a urcat pe scenă. Concurenta a interpretat piesa "Karma Police". Ultimul, dar nu cel din urmă, Daniel a arătat din nou că se pricepe la rap cu piesa lui Eminem, "Sing For The Moment".

Tudor Chirilă l-a felicitat pe Smiley pentru alegerile muzicale, menționând că a fost mai pe vibe-ul primilor doi concurenți. Recomandarea Irinei a fost Renee Santana, iar Horia a apreciat diversitatea momentului. "Ați fost așa cum mi-aș fi dorit să vă văd", a spus Smiley.

Smiley a ales să meargă mai departe cu Renne, conform infomusic.ro. Din păcate, Dragoș și Daniel au părăsit competiția, nefiind aleși de niciunul dintre ceilalți antrenori.

A urmat echipa lui Tudor Chirilă și cei trei concurenți ai săi: Natalia Sălăgean, Dragoș Moldovan și Britta Seidner. Acesta a adus în fața publicului un moment diversificat și a surprins audiența.

În timpul repetițiilor, antrenorul a vorbit despre cei trei concurenți, menționând că Natalia este extrem de serioasă, doar Dragoș, din toată competiția, poate cânta piesa aleasă, iar Britta încearcă prea mult să cânte organizat în loc să își asculte emoțiile.

"Am simțit o emoție specială din partea Brittei. Am simțit un fior foarte dulce, care mi-a plăcut. Un fior pe care mai vreau să-l aud. Tudor n-a dat partituri ușoare. Ăsta este cel mai bun lucru care s-a întâmplat. A scos din ei ce a fost mai bun", a spus Horia Brenciu.

Tudor a mers mai departe cu vocea metal, Dragoș. Natalia și Britta au ieșit din competiție.

Irina și concurenții săi au fost următorii în prima rundă de knockout-uri. Trio-ul său a fost format din Mihaela Romilă, Lavinia Băjinaru și Bogdan Dumitraș.

Mihaela a cântat piesa "Man Down", varianta Zhaviei. Lavinia a emoționat și cutremurat publicul cu piesa "Cine iubește și lasă". Piesa lui Bruno Mars, "Finesse", în interpretarea lui Bogdan Dumitraș, a încheiat primul KO din echipa Irinei.

Echipa lui Horia i-a scos la înaintare pe Mălina Ciarnău, Chris Tapor și Elena Bozian. Antrenorul a vrut să scoată la suprafață alte fațete ale concurenților.

Horia a mers mai departe cu Elena, decizie care i-a surprins pe ceilalți antrenori. Chris și Mălina au părăsit competiția.
Ultimul trio al serii a fost cel din echipa lui Tudor. A doua serie de concurenți a fost formată din Mădălina Horeanu, Maria Farcaș și George Aghinea.

Tudor a ales să meargă în etapa următoare cu George. Smiley și Irina au apăsat butonul cu intenția de o salva pe Maria, iar concurenta a mers în echipa lui Smiley.

Sursa. realitatea

Comentarii