Vine, în sfârşit, prima zăpadă la Iaşi: Unde să sunaţi dacă plecaţi la drum

vineri, 27 decembrie 2019, 02:50
1 MIN
 Vine, în sfârşit, prima zăpadă la Iaşi: Unde să sunaţi dacă plecaţi la drum

Seria prelungită a zilelor de toamnă târzie se apropie de sfârşit şi, chiar din acest weekend, temperaturile vor coborî sub zero grade, ajungând la -5, la începutul săptămânii viitoare în zona municipiului Iaşi.

Şi precipitaţiile se vor înmulţi cantitativ, începând din noaptea de vineri spre sâmbătă. După ploaia de alaltăieri, urmează o repriză de lapoviţă şi ninsoare, dar fără să se depună strat consistent.

Este posibil să apară în schimb poleiul, pe mai multe sectoare de drum. Dacă urmează să plecaţi la drum sau dacă vă întoarceţi spre Iaşi din vacanţa de Crăciun, ar fi util să reţineţi câteva numere de telefon.

Informaţii privind starea drumurilor naţionale din toată zona Moldovei se pot obţine la 0232/213.168, Dispeceratul Regional de Drumuri şi Poduri. Informaţii actualizate despre starea vremii şi a carosabilului pot fi obţinute şi de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere, la numerele de telefon 021/264.33.33 şi 021/9360, precum şi de pe paginile web www.drdpiasi.ro, respectiv www.cnadnr.ro – DISPECERAT – Situaţia Drumurilor Naţionale.

Despre starea drumurilor din judeţ puteţi afla detalii de la Coman­damentul de Iarnă al Direcţiei Judeţene de Administrare a Drumurilor şi Podurilor, tel. 0332/411.844, iar pentru drumurile din municipiu, puteţi apela numărul 0232/236.000, la Dispeceratul Citadin.

Comentarii