Vineri, Horaţiu Mălăele şI fiul său au spectacol la Palas

vineri, 07 octombrie 2022, 01:50
2 MIN
 Vineri, Horaţiu Mălăele şI fiul său au spectacol la Palas

Horațiu Mălăele și fiul său, Bogdan Mălăele, vin în Iași pentru cea de-a VI-a ediție a Galei Zâmbet în Dar

Glumele, monologurile, poeziile și muzica vor face parte din spectacolul „Mălăele special”, care poate fi urmărit vineri, 7 octombrie 2022, la Palas, Sala Chopin-Vivaldi.

Momentul artistic va beneficia și de participarea cântărețului basarabean Radu Captari, artistul care combină folclorul clasic rusesc cu cel țigănesc. Fondurile strânse vor merge către educația copiilor care provin din medii defavorizate, din centrele Salvați Copiii Iași, și către copiii ucraineni refugiați.

Programul Galei Zâmbet în Dar

  • Ora17:00 – Primirea invitaților și networking
  • Ora 18:30 –  Prezentarea impactului Salvați Copiii Iași
  • Ora 19:30 – Licitație caritabilă
  • Ora 20:30 – Spectacolul „Mălăele special”
  • Ora 21:45 – Networking
  • Ora 24:00 – Încheiere

În anul 2021, 4.381 de copii și 1.785 de părinți au fost susținuți prin proiecte de sănătate, educație și protecție. Astfel, în cadrul Galei Zâmbet în Dar, publicul poate descoperi care sunt activitățile desfășurate de Salvați Copiii Iași și impactul acestora. „Școala DA!”, „Stai la masă cu o faptă bună!”, „Școala Mobilă”, „Grădinița estivală”, „Fii un Moș Crăciun realist de bun!”, „O șansă egală pentru toți. Educație inclusivă în unitățile școlare”, „SENS – Siguranță prin educație pentru nutriție și sănătate”, „Primii pași în educație”, „Protecție și educație pentru copiii rămași singuri acasă”, „SENS – Siguranță prin educație pentru nutriție și sănătate”, „Familie fără frontiere”, „Alegeri sănătoase” sunt o parte dintre proiectele derulate.

Accesul la Gala Zâmbet în Dar se face pe bază de invitație, disponibilă pe Eventim. Locurile pot fi rezervate prin accesarea următorului link: https://www.eventim.ro/ro/bilete/gala-zambet-in-dar-iasi-palas-sala-chopin-vivaldi-585566/event.html. Contravaloarea invitației reprezintă o donație de 250 lei pentru copiii defavorizați. 

Comentarii