Vlăstarul şefului Cordunenilor, închis după ce a fost prins cu droguri în chiloți

sâmbătă, 27 iunie 2020, 02:00
1 MIN
 Vlăstarul şefului Cordunenilor, închis după ce a fost prins cu droguri în chiloți

Curtea de Apel Iași a decis ieri să îl condamne la 3 ani şi 8 luni de închisoare cu executare pe fiul lui Costel Corduneanu. Alex Corduneanu a fost găsit vinovat de trafic de droguri de mare risc. Decizia judecătorilor este definitivă şi vine după ce mai mulţi cunoscuţi de ai săi acuzaţi că se ocupă cu trafic de heroină au fost săltaţi de DIICOT.

Alex Corduneanu a fost prins cu droguri pe 8 noiembrie 2019, atunci când maşina sa a fost oprită la Vaslui. El se afla în vehicul, un Seat, alături de doi prieteni, Cătălin Rusu (32 de ani) şi Ovidiu Ciobanu (38 de ani). Având bănuieli că ascunde droguri, anchetatorii l-au percheziţionat pe feciorul liderului Cordunenilor.

„S-a procedat la efectuarea unui control corporal amănunţit, moment în care asupra numitului Corduneanu Alex, în chiloţi, respectiv în zona organelor genitale, a fost identificat un pacheţel din plastic de formă ovală, ce conţinea în interior o substanţă pulverulentă de culoare maro, suspectă a face parte din categoria substanţelor aflate sub control naţional“, au arătat anchetatorii.

Era vorba de heroină, pe care Alex Corduneanu o cumpărase cu 4.500 de lei din cartierul bucureştean Ferentari şi voia să o vândă cu 100.000 de lei, la Iaşi.

Comentarii