Vot de încredere pentru Liviu Dragnea! Se ia în calcul organizarea unei alte şedinţe CEx

vineri, 21 septembrie 2018, 19:40
1 MIN
 Vot de încredere pentru Liviu Dragnea! Se ia în calcul organizarea unei alte şedinţe CEx

Membrii Comitetului Executiv al PSD au dat un vot de încredere pentru Liviu Dragnea, iar majoritatea a votat pentru susţinerea preşedintelui PSD, au declarat surse din partid.

Social-democraţii iau în calcul organizarea unei alte şedinţe CEx săptămâna viitoare, pentru analizarea activităţii Guvernului şi a Parlamentului.

În şedinţa Comitetului Executiv al PSD, Liviu Dragnea ar fi făcut apel la unitate şi ar fi spus că nu renunţă la demersurile pentru modificare legilor justiţiei. Primarul Capitalei Gabriela Firea ar fi reiterat atacurile din ultima vreme şi i-ar fi reproşat modul discreţionar în care conduce partidul, în timp ce premierul Viorica Dăncilă, care a luat şi ea cuvântul în şedinţa CEx, ar fi susţinut că nu îşi dă demisia de la conducerea Guvernului.

Înaintea şedinţei, Gabriela Firea a spus că ea crede că se va propune excluderea sa din partid şi că se urmăreşte să fie daţi afară din Guvern Paul Stănescu şi Tudorel Toader. Liviu Dragnea a mers în sala în care are loc şedinţa CEx împreună cu Viorica Dăncilă, fiind însoţiţi de mai mulţi lideri de filiale.

news.ro

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii