Proiect de promovare a mişcării în aer liber demarat de Biblioteca Judeţeană „Gh. Asachi“

Yoga, aerobic, dans şi fitness cu antrenori consacraţi, în centrul Iaşului. Intrarea liberă

joi, 26 iulie 2018, 01:56
1 MIN
 Yoga, aerobic, dans şi fitness cu antrenori consacraţi, în centrul Iaşului. Intrarea liberă

Biblioteca Judeţeană „Gheorghe Asachi“ pregăteşte o sesiune de yoga pentru ieşeni pe esplanada de la CUB, în cadrul proiectului „Biblioteca de Sport“. La eveniment sunt aşteptaţi ieşeni de toate vârstele, sesiunea de yoga urmând să se desfăşoare la începutul lunii viitoare, pe 2 august, de la ora 18. Aceasta este prima întâlnire a celei de-a treia ediţii a proiectului „Biblioteca de Sport“, evenimentul fiind dedicat stilului de yoga „Hatha Yoga“.

Sesiunea va fi condusă de către Valentin Plăcintă, antrenor yoga 500h, acreditat de Yoga Alliance şi Integrative Nutrition Health Coach. Valentin este antrenor yoga de 2 ani şi jumătate, iar înainte a făcut dans sportiv la nivel de performanţă. În prezent activează la Fit Yoga Iaşi & Evolution Wellness Center. Înscrierile se pot face direct la sediul bibliotecii de pe bd. Ştefan cel Mare, la Galeriile comerciale, dar şi pe pagina de Facebook.

Toţi participanţii vor primi un CR7Drive, care este o băutură pe bază de electroliţi care contribuie la menţinerea rezistenţei la efort. Participanţii vor primi diplome şi vouchere de la partenerii proiectului. Participarea este gratuită şi nu există limită de vârstă.

Proiectul „Biblioteca de Sport“ este o iniţiativă a Bibliotecii Judeţene, având drept scop promovarea activităţilor fizice ca mijloc eficient de relaxare. Timp de patru săptămâni, instructori şi sportivi din Iaşi vor susţine sesiuni de yoga, aerobic, arte marţiale, fitness şi dans sportiv.

Comentarii