Zeci de angajări la cel mai mare spital din Moldova: de la cadre medicale până la personal auxiliar

luni, 29 iulie 2019, 01:50
2 MIN
 Zeci de angajări la cel mai mare spital din Moldova: de la cadre medicale până la personal auxiliar

Spitalul „Sfântul Spiridon“ din Iaşi scoate la concurs 17 posturi de îngrijitoare, 10 posturi de infirmieră şi 3 de brancardier. Aceştia caută câte o îngrijitoare pentru secţiile ATI, Chirurgie vasculară, Medicină Internă II şi pentru Laboratorul de endoscopie, câte două îngrijitoare pentru secţiile de Oftalmologie şi Ambulatorul Integrat şi câte trei pentru secţiile Cardiologie, Buco-Maxilo-Facilă şi Gastroenterologie I. 

Cele trei posturi de brancardier sunt solicitate în secţiile Chirurgie generală I şi Ortopedie. În ceea ce priveşte postul de infiermieră, reprezentanţii unităţii medicale caută câte una pentru ATI, Chirurgie plastică, Chirurgie generală IV, Ortopedie şi Gastroente­rologie II (infirmieră debutantă), două pentru Cardiologie şi trei pentru Gastroenterologie I. Pentru ocuparea posturilor de brancardier se cere doar şcoala generală, fără vechime în muncă, pentru cele de infirmieră şcoală generală, şase luni vechime în muncă şi absolvirea unui curs specializat, iar pentru cele de îngrijitoare şcoală generală, fără vechime. Concursul va fi organizat în trei etape: selecţia dosarelor, probă scrisă şi interviu.

Pentru înscriere, cei interesaţi trebuie să depună un dosar cu şină care să conţină un formular de înscriere, o copie a actului de identitate, o copie a certificatului de naştere şi căsătorie, copie a documentelor care atestă nivelul studiilor şi a actelor care atestă efectuarea unor specializări, o copie a carnetului de muncă sau o adeverinţă care să ateste vechimea în muncă şi specialitate, o copie a adeverinţei tip carnet de muncă pentru atestarea vechimii după 1.01.2011, cazier judiciar în original, adeverinţă medicală care atestă starea de sănătate, un CV şi taxa de concurs, în valoare de 20 de lei. Dosarele pot fi depuse până pe 8 august, ora 16, la sediul instituţiei, urmând ca până la sfârşitul lunii, după toate probemele, spitalul să aibă 30 de noi membri. 

Comentarii