Zidane neagă că şi-ar fi anunţat jucătorii că va pleca de la Real la finalul sezonului: Este o minciună!

luni, 17 mai 2021, 10:11
2 MIN
 Zidane neagă că şi-ar fi anunţat jucătorii că va pleca de la Real la finalul sezonului: Este o minciună!

Antrenorul echipei Real Madrid, Zinedine Zidane, a negat faptul că şi-ar fi anunţat jucătorii că va pleca de la club la finalul sezonului, informează lesoir.be.

"Cum aş putea să le spun jucătorilor mei acum că voi pleca? Este o minciună”, a spus tehnicianul francez, într-o conferinţă de presă, după succesul obţinut la Bilbao, cu Athletic, scor 1-0, în penultima etapă a campionatului. O victorie care le oferă şanse madrilenilor să-şi păstreze titlul în LaLiga.

"Mă concentrez doar asupra sezonului actual. Ne-a mai rămas un joc şi vom da totul. Acesta este singurul lucru care contează pentru mine acum. Restul vom vedea la sfârşitul sezonului", a spus el. Antrenorul Zinedine Zidane şi-ar fi anunţat jucătorii că va părăsi clubul Real Madrid la sfârşitul sezonului 2020/21, a scris marca.com.

Sâmbăta trecută, după eliminarea din Liga Campionilor în faţa formaţiei Chelsea şi înainte din meciul din LaLiga cu Sevilla, Zidane a vorbit cu jucătorii după antrenament şi şi-a comunicat decizia. De aceea, conferinţa de presă din acea zi a început mai târziu decât de obicei. Informaţia a fost lansată de jurnalistul Fernando Burgos de la Onda Cero şi Marca a confirmat că întâlnirea a avut loc în acea sâmbătă, la 8 mai.

Antrenorul a declarat în vestiar că s-a gândit mult la decizia sa şi este definitivă. El crede că timpul său la Real Madrid s-a încheiat şi că a venit momentul să plece. Este a doua oară când francezul părăseşte echipa Los Blancos, deşi nu la fel de surprinzător ca atunci când a plecat prima oară, în 2018.

Cititi si: Zidane: Niciodată nu m-am crezut de neatins. Nici ca jucător, nici ca antrenor, nici ca om

"Există momente în care trebuie să fii acolo şi momente în care trebuie să pleci spre binele tuturor", a spus antrenorul aflat sub contract până în 2022, în conferinţa de presă dinaintea meciului Athletic Bilbao, un mesaj misterios care ar fi putut fi interpretat ca o plecare a sa.

Zidane a câştigat 11 trofee ca antrenor principal al Real Madrid şi l-ar putea obţine pe al doisprezecelea, în funcţie de ceea ce se întâmplă în ultima etapă a sezonului LaLiga (Real este la două puncte de liderul Atletico). Doar Miguel Munoz, care a câştigat 14, a adus mai multe exponate în sala trofeelor ​​clubului madrilen.

Comentarii