“Porcii au primit în 2017 mai mulţi bani decât s-au alocat Iaşului vreodată pentru infrastructură “

marți, 12 decembrie 2017, 17:21
2 MIN
 “Porcii au primit în 2017 mai mulţi bani decât s-au alocat Iaşului vreodată pentru infrastructură “

Dezinteresul Guvernului pentru proiectele de infrastructură ale Iaşului stârnesc tot mai multe reacţii virulente. Consilierul independent Andrei Postolache şi-a arătat şi el frustrarea, într-un mesaj postat în această după-amiază pe Facebook:

“Zero. Atât de reprezentat mă simt de acest guvern și acest parlament. Zero.

Pe lângă atacul național asupra justiției, tocmai ne-a venit și insulta anuală asupra Iașului din buget, deja tradiție, suntem obișnuiți să ne luăm niște palme în perioada asta a anului. Zero lei la transporturi în Iași. Ioc autostradă, ioc centură, ioc tot. Banii se duc cam în sud din ce văd. Au crescut subvențiile la crescătorii de porci anul ăsta cu mai mult decât am primit în Iași pentru infrastructură de când îmi aduc eu aminte. Porci să fie. Între un palat victoria plin de porci care să zburde pe acolo liberi și guvernul de acum, aș alege porcii oricând. Sunt niște animale foarte inteligente și onorabile în felul lor.

La toate discuțiile pe teme economice din Iași, de fiecare dată le zic tuturor să nu se bazeze pe nimic de la centru. Să lupte, dar să nu-și facă planuri că vom avea vreodată ceva de la ei, să caute alte feluri de a concura. Aș vrea ca măcar într-un an din zece să mă înșel.

Să vorbesc despre Maricel Popa, șeful PSD Iași, că nu are nicio influență la stăpânul lui, Dragnea? Ce rost, e ca și cum m-aș mira că niște teniși proști încep să miroase după prima ploaie. Să vorbesc despre parlamentarii PSD/ALDE de Iași că semnează fițuici care și ei știu că nu duc nicăieri, dar unul nu-și dă demisia în protest real la această insultă? Ce rost ar avea totuși să vorbesc despre unii ca Vosganian, deputalul ouă, sau Bănicioiu, și el tot deputat de Iași? Nu, despre cârpele astea nu are rost să vorbim. Facem ce putem fără ei, creștem cum om ști, și ținem minte.”

Comentarii