Accident mortal lângă o trecere de pietoni din Bucium: “S-a constatat decesul” FOTO/VIDEO

joi, 07 martie 2024, 08:32
2 MIN
 Accident mortal lângă o trecere de pietoni din Bucium: “S-a constatat decesul” FOTO/VIDEO

Un accident grav a avut loc joi dimineaţă în zona Bucium.

Un bărbat de 67 de ani care traversa strada a fost lovit de o maşină. Pietonul şi-a pierdut viaţa, el fiind calcat de autoturism in zona capului. Accidentul s-a produs in zona restaurantului La Palia. 

„La accidentul rutier din zona Bucium s-a declarat decesul unui bărbat de aproximativ 70 de ani, care prezenta leziuni incompatibile cu viața”, a precizat prof.dr. Diana Cimpoeșu, medic-șef UPU-SMURD Iași.

UPDATE: Din imaginile la faţa locului ar reieşi că victima, care traversa prin loc nepermis, în dreptul restaurantului La Palia (circa 100 metri de semaforul de la intrarea la Institutul Socola), a fost izbită de un Logan cu numere de Vaslui (care mergea pe sensul de iesire din oraş), apoi aruncată sub roţile unui Audi cu numere de Constanţa. 

Precizarile IPJ Iasi: 

"În această dimineață, 07 martie 2024, în jurul orei 08:15, polițiștii au fost sesizați prin apel 112 cu privire la producerea unui accident rutier ce a avut loc pe șoseaua Bucium, din municipiul Iași.

Din primele cercetări efectuate la fața locului, a rezultat faptul că o tânără de 24 de ani, în timp ce conducea autoturismul pe șoseaua Bucium, a acroșat un bărbat de 67 de ani, care s-a angajat în traversarea străzii printr-un loc nepermis pietonilor. În urma impactului, bărbatul a fost proiectat în alt autoturism, ulterior fiind constatat decesul de către echipajul medical sosit la fața locului.

Conducătorii auto au fost testați alcoolscopic, rezultatele fiind negative. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă."

Comentarii