Care ar fi cauzele decesului lui Costel Corduneanu și detalii despre înmormântare

luni, 15 aprilie 2024, 23:21
1 MIN
 Care ar fi cauzele decesului lui Costel Corduneanu și detalii despre înmormântare

Zilele următoare se anunță agitate în municipiul Iași, loc în care vor „poposi” numeroși interlopi din toată țara. Moartea lui Costel Corduneanu la vârsta de 54 de ani a avut loc luni dimineață la o clinică din Târgu Mureș.

Aici, potrivit unor apropiați ai familiei, Corduneanu se afla în comă de aproximativ trei săptămâni. Unele surse le-au dezvăluit jurnaliștilor „Ziarul de Iași” că pacientul ar fi contactat o infecție post operatorie. Intervenția de transplant a durat șase ore, însă corpul pacientului ar fi respins organul prelevat de la un pacient compatibil.

În orice caz, ar fi un cumul de factori în urma cărora liderului clanului Corduneanu a murit. De subliniat este faptul că în ultimii ani, acesta a suferit mai multe infarcturi. Un alt frate al lui Costel Corduneanu se află în prezent internat la Spitalul Sfântul Spiridon după ce a suferit și el un infarct.

Sicriul lui Costel Corduneanu va fi adus la Iași în cursul zilei de astăzi și va fi depus la restaurantul „La Castel” unde va fi lăsat inclusiv joi. În acest timp, în seara aceasta La Castel vor cânta mai mulți maneliști, cel mai probabil și joi. Vineri la ora 11 va fi organizată înmormântarea. Vom reveni cu informații.

UPDATE: Costel Corduneanu va fi înmormântat la Cimitirul Eternitatea.

Comentarii