Cenaclul „Flacăra“, reînviat la Iaşi după exact 45 de ani. Unde va avea loc spectacolul?

joi, 13 septembrie 2018, 01:50
2 MIN
 Cenaclul „Flacăra“, reînviat la Iaşi după exact 45 de ani. Unde va avea loc spectacolul?

Evenimentul va marca şi 75 de ani de la naşterea lui Adrian Păunescu, dar şi cei 100 de ani de la Marea Unire. Vor participa nume cunoscute, ce vor face cu siguranţă deliciul nostalgicilor.

La 45 de ani de la înfiinţarea Cenaclului Flacăra, la Iaşi va avea loc un eveniment de amploare, la Sala Polivalentă, la care vor participa numeroşi membri ai cenaclului. Spectactorii nostalgici vor putea să asiste la momente excepţionale de muzică, poezie şi dialog. „Remember Cenaclul Flacăra – Adrian Păunescu“ va avea loc la Sala Polivalentă din Iaşi pe 11 noiembrie, de la ora 19. Pe lângă cei 45 de ani de la înfiinţarea Cenaclului Flacăra, evenimentul va marca şi 75 de ani de la naşterea lui Adrian Păunescu şi cei 100 de ani de la Marea Unire.

Organizatorii anunţă că temele fundamentale ale ediţiei din acest an sunt iubirea, părinţii, dreptatea, libertatea şi România Mare. La evenimentul din luna noiembrie şi-au anunţat deja prezenţa Andrei Păunescu şi trupa Totuşi, Vasile Şeicaru, Mircea Vintilă, Mircea Baniciu, Ducu Bertzi, Victor Socaciu, Cristi Minculescu, Magda Puskas, Emeric Imre, Valentin Moldovan, Cristian Buică, Vanghele Gogu, Mădălina Amon, Generaţia Folk, dar şi alţi invitaţi surpriză.

Cenaclul Flacăra a fost cea mai puternică mişcare de cultură tânără din Europa de Est în perioada 1973-1985. A fost interzis la un moment dat de autorităţi. În primii 12 ani de activitate, au avut loc 1.615 manifestări cu peste 6 milioane de spectatori. După reînfiinţare, între 1990 şi 2010, au mai avut loc peste 1.000 de manifestări, iar după 2010 au avut loc sute de evenimente „Remember Cenaclul Flacăra – Adrian Pãunescu“. Biletele se pot achiziţiona de pe site-ul https://bit.ly/2NdP1DC, iar accesul în sală se face cu o oră înainte de începerea evenimentului. Copiii cu vârsta până în 6 ani pot intra gratuit, dar nu vor beneficia de loc. Preţul unui bilet variază între 70 şi 130 de lei. 

 

 

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii