Cine este bunica care l-a impresionat pe Papa Francisc la Iași

luni, 03 iunie 2019, 14:53
1 MIN
 Cine este bunica care l-a impresionat pe Papa Francisc la Iași

În timpul vizitei Papei la Iași, o bătrână care își ținea nepotul în brațe l-a impresionat până la lacrimi pe Suveranul Pontif. Acesta a vorbit despre bunică în alocuțiunea lui, iar imaginea femeii s-a viralizat.

”Iată bunica despre care vorbea Sfântul Părinte în alocuțiunea de la Iași: „Termin, mai rămâne un paragraf, dar nu vreau să neglijez să spun o experienţă pe care am avut-o în timp ce intram în piaţă. Era o bătrână, destul de bătrână, bunică. În braţe avea nepotul de două luni mai mult sau mai puţin, nu mai mult. Când am trecut mi l-a arătat. Zâmbea, şi zâmbea cu un zâmbet de complicitate, ca şi cum mi-ar spune: „Uite, acum eu pot să visez!”. Pe moment, m-am emoţionat şi n-am avut curajul să merg şi s-o aduc aici în faţă. Pentru aceasta povestesc asta. Bunicii visează când nepoţii merg înainte, iar nepoţii au curaj când iau rădăcinile de la bunici”, scrie Ștefan Lupu pe pagina sa de Facebook

Cine este bunica, am aflat la comentariile lăsate de internați; ”E tanti Anica de la Bărzuleşti, Bacău”, au scrisaceștia printre zecile de felicitări lăsate online.

Comentarii