anunturi
grandchef
mineralia
Bolta rece
Iasi Tv Life
TeleM
Impact FM regional

Dr. Daniel Timofte a câştigat concursul pentru fotoliul de director la „Sf. Spiridon“

GALERIE
daniel timofte
 • daniel timofte
- +

Daniel Vasile Timofte este noul manager al Spitalului Clinic de Urgenţă „Sfântul Spiridon“, după ce a promovat primul proba de prezentare a proiectului managerial. Acesta a ocupat în ultimul an funcţia de manager interimar al unităţii medicale, mai exact de când ex-managerul Ioan Bârliba, şi contracandidat în acelaşi timp la actualul concurs, şi-a înaintat demisia din funcţie.

Un alt candidat pentru funcţia de manager al spitalului a fost Vasile Rusu, jurist la DSP Iaşi. În urma susţinerii publice a proiectului de management, clasamentul a fost următorul: Daniel Timofte - 8,71, Vasile Rusu - 8,32 şi Ioan Bârliba - 8,26.

Înainte de prezentarea proiectelor, a existat proba de verificare a dosarelor. La această probă a fost eliminată, în urma unei contestaţii, Raluca Neagu Movilă, medic primar la Spitalul „Sfântul Spiridon“, coordonator al Centrului Regional de Transplant şi soţia liderului local PMP, Petru Movilă, actual city manager al municipiului Iaşi. Cel care a depus contestaţia la adresa ei a fost Daniel Vasile Timofte, managerul interimar şi contracandidat în concurs.

Acesta a reclamat faptul că Raluca Neagu Movilă, în proiectul managerial, a depăşit numărul de pagini prevăzut în regulamentul de concurs. Mai exact, în loc de 20 de pagini, aceasta ar fi redactat de fapt 30 de pagini. Contestaţia a fost admisă, iar Raluca Neagu Movilă a depus o plângere în Contencios Administrativ prin care solicita suspendarea concursului pe motiv că nu s-ar fi respectat graficul concursului şi pentru că managerul interimar a avut acces la dosarele depuse la secretariatul unităţii medicale.

Tot Raluca Neagu Movilă a mai afirmat că, în cazul în care obţine suspendarea concursului, va cere anularea acestuia şi în plus suspendarea din funcţia de mana­ger a lui Daniel Timofte pe tot parcursul unui viitor concurs. Daniel Timofte a respins acuzaţiile aduse de Raluca Neagu Movilă, considerându-le ca nefondate.

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Războiul din Ucraina divide Occidentul; taberele (II)

Alexandru LĂZESCU

Războiul din Ucraina divide Occidentul; taberele (II)

În timp ce puterile europene majore doresc o finalizare rapidă a războiului din Ucraina, indiferent de rezultat, pentru America miza acestuia este una globală, cu impact asupra competiţiei geopolitice cu China.

opinii

Uzul raţiunii

Nichita DANILOV

Uzul raţiunii

Un popor fără un lider care să-i apere demnitatea şi interesele tinde să devină o mulţime nulă. Oare mai e nevoie să mai spun că spre asta alunecă zi de zi, ceas de ceas, România zilelor noastre?! Căci azi, noi, cei care am trăit în comunism, vedem cum idealurile în care am crezut sunt călcate unul după altul în picioare.

Dropsuri şi pastile

Michael ASTNER

Dropsuri şi pastile

Motto: De la salcie pân’ la tisa/ Tot copacu’ plânsu-mi-s-a...

Curentul latinist şi configurarea conştiinţei identitare româneşti moderne (V)

Eugen MUNTEANU

Curentul latinist şi configurarea conştiinţei identitare româneşti moderne (V)

În ultimul foileton al seriei, autorul sintetizează efectele acţiunii curentului latinist din Transilvania asupra configurării conştiinţei identitare româneşti, în special în chestiunile de fixare a normelor limbii literare şi ale ortografiei româneşti moderne.

pulspulspuls

Semnificaţii şi coincidenţe stranii legate de disputa mitropoliilor actuale şi viitoare

Semnificaţii şi coincidenţe stranii legate de disputa mitropoliilor actuale şi viitoare

Pentru că ieri am auzit că ne-au cam probozit olecuţă, amical, unele feţe bisericeşti din zona mitropoliei, pe motiv că n-ar fi Fluturelul bocovinean pe atât de isteţ şi influent pe cât ar vrea să pară în lumea asta preoţească, şi că elucubraţiunile alea ale lui cu mitropolie la Suceava n-ar trebui luate prea în serios, ei bine, pentru asta am zis că musai să mai venim cu ceva amănunte pe care unii prelaţi de la Iaşi, fie cu iertare, par a nu le fi sesizat. 

Caricatura zilei

Retragere din Insula Serpilor

Editia PDF

Bancul zilei

Doctorul, panicat de o spargere de teava, suna repede instalatorul: -Hai, te rog, urgent, toata pivnita e inundata din cauza un (...)

Linkuri sponsorizate

Parteneri

Alte publicatii

  Fotografia zilei

  Intrebarea zilei

  Implementarea benzii unice pentru mijloacele de transport în comun pe toată lungimea șoselei Nicolina, o apreciați ca fiind benefică fluidizării traficului din zonă?

  vezi raspunsuri

  Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.