Eleva de 11 ani de la Racoviță care a căzut pe geam este o ”fire veselă, conștiincioasă, de nota 10”. Reacții de la profesori

miercuri, 13 decembrie 2023, 11:10
1 MIN
 Eleva de 11 ani de la Racoviță care a căzut pe geam este o ”fire veselă, conștiincioasă, de nota 10”. Reacții de la profesori

Fata de 11 ani care s-ar fi aruncat de la etajul al II de la Colegiul Național ,,Emil Racoviță” din Iași nu ar fi dat niciodată semne că ar avea probleme sau că ar fi un copil depresiv. Din discuțiile directorului adjunct, Mihaela Vlioncu, cu dirigintele de la clasa fetiței, aceasta ar fi plecat veselă în ultima zi de școală. Mai mult, eleva ar fi chiar de nota 10, silitoare și conștiincioasă. 
 

,,Se afla împreună cu colegii la Clubul de chitară, nu era vorba despre un opțional, era o activitate extrașcolară, desigur, desfășurată sub supravegherea unui profesor, care se apropia de final. Părinții chiar o așteptau afară  pe fetiță ca să o ia acasă. Cadrul didactic s-a dus să-și ia haina pentru a pleca și el acasă și atunci s-a întâmplat. Colegii care erau de față în clasă s-au speriat destul de tare. Părinții fetei au spus același lucru, eră veselă, se comporta normal, nu au sesizat vreo schimbare. Influențele exterioare nu ne sunt cunoscute. Pe viitor avem în vedere măsuri de consiliere, chiar astăzi la clasa respectivă dl. diriginte împreună cu consilierul școlii a avut discuții de sprijin emoțional. Copiii au fragilitate aparte indiferent de vârstă și ne dorim să luăm treptat măsuri. Vom organiza întâlniri cu părinții, cât mai multe discuții afective”, a declarat Mihaela Vlioncu.
,,Nu am cunoscut-o personal, dar din ce am aflat de la diriginte este extrem de silitoare, conștiincioasă, chiar o fată de nota 10. În ultima zi de școală, dirigintele a spus că era  veselă”, a mai precizat directoarea.

Comentarii