Eveniment important dedicat legislaţiei din domeniul concurenţei, la Camera de Comerţ
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

Eveniment important dedicat legislaţiei din domeniul concurenţei, la Camera de Comerţ

GALERIE
Camera de Comert
  • Camera de Comert
- +

Legislaţia din domeniul concurenţei şi limitele acesteia vor fi dezbătute joia aceasta, pe 23 mai, la Camera de Comerţ şi Industrie Iaşi. Evenimentul, organizat în parteneriat cu biroul din România al firmei de avocatură Dentons, va începe de la ora 9.00, întâlnirea adresându-se cu precădere companiilor din orice domeniu, care doresc să îşi desfăşoare activitatea în conformitate cu practicile comerciale corecte, evitând astfel riscul de a fi amendaţi.

 „Credem în importanţa prevenţiei, motiv pentru care am dorit să facilităm pentru firmele din Iaşi o prezentare a subiectului şi un dialog cu un partener cu experienţă în acest domeniu”, a declarat Sorin Gheorghiu, director în cadrul Camerei de Comerţ şi Industrie Iaşi, care a adăugat şi faptul că „participanţii la acest eveniment vor dobândi o imagine clară asupra practicilor comerciale pe care o societate ar trebui să le evite pentru a nu se expune unor sancţiuni consistente. Doi avocaţi cu experienţă îndelungată în dreptul concurenţei vor prezenta instrumente practice de prevenţie, pentru a identifica şi anticipa riscurile la timp şi pentru a acţiona eficient, în cadrul unui eveniment interactiv, cu studii de caz ale celor mai importante investigaţii derulate de Consiliul Concurenţei”.

Potrivit reprezentanţilor Dentons, valoarea totală a amenzilor aplicate de către Consiliul Concurenţei în anul 2018 este de 94 de milioane de euro, mai mare de 3,5 ori faţă de anul 2017, cu un procent de câştig de 94% în instanţă în favoarea Consiliului Concurenţei. Consiliul Concurenţei poate aplica amenzi de până la 10% din cifra de afaceri a unei companii. Participarea firmelor la eveniment este gratuită, pe bază de confirmare prealabilă. Evenimentul se va desfăşura la sediul Camerei de Comerţ, în intervalul orar 09.00-13.00. 

 

 

 

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Zboară, Puiule, zboară! Şi cu ce ne ajută că a zburat?

Cosmin PAȘCA

Zboară, Puiule, zboară! Şi cu ce ne ajută că a zburat?

Într-o ţară în care trenurile care transportă butuci la export stârnesc mai multe lacrimi pe Facebook decât imaginile cu pacienţii de la terapie intensivă, un astfel de subiect ar fi trebuit să scandalizeze opinia publică şi să producă un cutremur în structurile de putere din Palatul Victoria şi „conacul” din Modrogan.

Filmuletul zilei

opinii

Canonizare

Codrin Liviu CUȚITARU

Canonizare

„Dispariţia mea fizică devenise o urgenţă istorică... Iată că pigmeii mă venerează în sfârşit! Îmi pun numele pe plăcuţe, îmi sculptează chipul, îmi ridică osanale. S-a făcut dreptate. Acesta a fost dintotdeauna raportul real dintre mine şi ei! Ei, muritorii prosternaţi în admiraţie pentru adevăratul maestru, eu, olimpianul - nu bietul Hermes, ci Zeus, cum ar trebui de fapt să mă cheme, dacă ai mei ar fi fost un pic mai inspiraţi!”

Omul care îşi confunda soţia cu o pălărie* - Capcana Facebook

Bogdan ILIESCU

Omul care îşi confunda soţia cu o pălărie* - Capcana Facebook

„Reality is merely an illusion, albeit a very persistent one./ Realitatea este doar o iluzie, deşi una foarte persistentă” - Albert Einstein

Mircea Eliade & Vasile Conta. Coda (I)

Florin CÎNTIC

Mircea Eliade & Vasile Conta. Coda (I)

Ultima decadă a lunii aprilie marchează pentru mine două comemorări speciale ale unor figuri intelectuale româneşti de care s-a întâmplat să mă ocup şi care s-au săvârşit din viaţă una după alta, chiar dacă la un secol distanţă: Vasile Conta (21 aprilie 1882) şi Mircea Eliade (22 aprilie 1986).

pulspulspuls

Iar dumnezăieşte Cîţu la adresa Iaşului. De data asta chiar are şi de ce

Iar dumnezăieşte Cîţu la adresa Iaşului. De data asta chiar are şi de ce

Filmuleţul cu ameninţarea auditului la adresa şefilor de la Romsilva din judeţe puşi de PSD ca să-şi dea demisia şi să lase locul celor de la PNL, difuzat alaltăieri de băieţii de la Recorder, cică a picat cum mai prost nu numai pentru Gelu Puiu, băiatul de mingi al lui Flutur bucovineanul încă de pe vremea când era şef de ocol la Cârlibaba, cel care dădea telefoanele, sau pentru Alexe de la Iaşi, şeful lui, ci mai ales cică pentru PNL şi Cîţu. 

Caricatura zilei

Urare

Editia PDF

Bancul zilei

Parintele Vasile a strâns 5 ani bani pentru clopotnita, dar nu i-au ajuns decât pentru un BMW.  

Parteneri

Alte publicatii

    Intrebarea zilei

    Sute de persoane au ieșit în stradă pentru a protesta împotriva resticțiilor legate de COVID. Care ar trebui să fie pasul următor?

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.